Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

damianov

Orient "submariner"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na forum, chociaż czytam je od kilku miesięcy. Ostatnio zainteresował mnie zegarek Orient CER00007b. Czytałem o nim sporo na tym forum a także wielu anglojęzycznych i zdaję sobie sprawę z wad, które posiada. Przeraża mnie jednak bransoleta, bo chyba wszyscy się na nią skarżą. I tutaj rodzi się moje pytanie - czy ktoś posiada ten czasomierz lub orientuje się ile wynosi w nim szerokość bransolety? Jest ona taka sama jak w Mako? Byłbym zainteresowany zamianą tej bransolety na cięższą i solidniejszą, więc gdyby ktoś miał jakieś doświadczenia z tym, to bardzo proszę o informację :) Inne szczegółowe opinie o zegarku także mile widziane.

PS: Uprzedzając następne posty muszę powiedzieć, że Mako średnio podchodzi mi jeśli chodzi o wygląd, po prostu się nie podoba. To samo Big Mako oraz Orient Ray.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaję sobie sprawę, że udaje Rolexa, ale akurat nie o żaden lans tutaj chodzi. Po prostu ten styl mi się podoba i co zrobię? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Jeśli naprawdę udaje Rolexa, to powinien mieć bransolete 20mm - tak jak wszystkie wyroby Submarineropodobne. Swoją drogą tego typu zegarków jest mnóstwo wiec możesz się porozglądać też a innymi markami. Jeśli dobrze wywnioskowałem z kontekstu to rozważasz zakup zegarka. Popatrz sobie np. na: Invictę, Steinhart-a, Alphę, Davosę (różne przedziały cenowe i jakosciowe, ale wszystkie te marki mają model a'la Submariner)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.