Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

aermo

Calvin Klein - czy oryginalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry:)

Zdaje sobie sprawę, że Calvin Klein nie jest jakąś przesadnie szanowaną tu marką a i modeli mają setki, ale być może ktoś pomoże mi w ustaleniu autentyczności(lub nie) tego zegarka:

https://www.dropbox.com/sh/c0p95s67qqnn7km/Bg9AbjSvRh - zdjęcia zegarka dostępne są tutaj.

Z tyłu zegarka jest oznaczenie CK C178, ale niestety nie odnalazłem takiego modelu.

Nie udało mi się dostać do środka zegarka, ale mechanizm jest co wynika z napisu kwarcowy - myślałem, że to go dyskwalifikuje, ale na stronie CK jest sporo takich.

Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc i pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy on jest oryginalny czy nie to nie ma większego znaczenia.

Po za tym co w nim może być oryginalnego? Przecież cały jest robiony w chinach. To kto by mógł go podrobić? ;)

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Calvin Klein nie jest jakąś przesadnie szanowaną tu marką" :lol: :lol: :lol: Dlaczego??? Gatki ma fajne dry.gif

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Calvin Klein nie jest jakąś przesadnie szanowaną tu marką" :lol: :lol: :lol: Dlaczego??? Gatki ma fajne dry.gif

To chyba wystarczy za całą odpowiedź :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry:)

Zdaje sobie sprawę, że Calvin Klein nie jest jakąś przesadnie szanowaną tu marką a i modeli mają setki

Może to i jakaś ceniona lub szanowana marka modowa modeli maja setki ale galotów itp.

zegarki raczej tej firmy i tym podobnych marek od ciuchów omijał bym z daleka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CK w większości są Swiss Made, marka Swatch Group. Ten na takiego nie wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie sobie pogadali ........ a zegarek nie jest oryginalny. O zeg. CK można mówić różne rzeczy ale ma on swoich klientów. Wrzucanie tej marki do jednego worka z innymi zegarkami fashion jest błędem. Może czasami designerskie rozwiązania kopert i bransolet w kolekcji CK to jazda po bandzie ale ostatecznie większość produktów ma całkiem niezły poziom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytałem, czy zegarek się komuś podoba czy nie tudzież czy CK robi dobre zegarki, ani też czy ktoś uważa gatki CK za fajne, pytałem o oryginalność zegarka - tym którzy udzielili mi odpowiedzi na temat, dziękuje - jeśli ktoś będzie miał jeszcze coś do wniesienia w temacie, chętnie posłucham:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.