Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

JADOX

Tarcza 24H

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, cena tego egzemplarza jest zdecydowanie przegięta... Rakiety 24h można na alle... znaleźć spokojnie za 150zł w doskonałym stanie.

Poza tym - generalnie to fajne zegarki, tylko trochę czasu zajmuje przyzwyczajenie się do takiego wskazywania czasu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaki budżet?....może być coś z glycine airman purist lub fortisa..poprzeglądaj "jebaja" lub strony producentów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz kupić coś konkretnego i nosić stale 24h jako EDC to tylko Glycine w rozsądnych pieniądzach, także Rakieta odpada, jak pragniesz nosić od "czasu do czasu" to w ogóle nie polecam tego systemu.

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że skoro JADOX sam podał link do zegarka za 250zł, to raczej o taką (mniej więcej) sumę chodzi, a nie kilka(naście) razy większą ;)

@Sąsiad - przy okazji, ile wg Ciebie kosztuje Glycyne "w rozsądnych pieniądzach"? Rozumiem, że myślisz o używkach?

Nie ukrywam, że podobają mnie się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że o używkach (a i przecież jesteśmy od tego by zawyżać budżet ;)). Sam posiadam takową, sprawdziła się w naprawdę różnych - ekstremalnych warunkach, nie żałuję.

PS

W deklarowanych max. pieniądzach miałem podobną Rakietu z mienerałem, 24h, delikatnym stopem metali koperty.. no i kompletnie nie dawała rady.

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz kupić coś konkretnego i nosić stale 24h jako EDC to tylko Glycine w rozsądnych pieniądzach, także Rakieta odpada, jak pragniesz nosić od "czasu do czasu" to w ogóle nie polecam tego systemu.

A i owszem zegarem bardzo fajny i jak bym się nie liczył z kasą to wybrał bym Glycine:)

http://allegro.pl/glycine-airman-base-22-gmt-version-ref-3887-19-lb-i2470706398.html

Może kiedyś kupię. Jednak tak jak Chorwat zauważył szukam czegoś w granicach 250zł i to raczej góry próg:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.