chronofan 8 #1 Napisano 7 Sierpnia 2012 Witajcie.dziś otrzymałem 2paski nato zakupione an forum.Oba stan idealny i wzorowa wysylka.Ale jak je prawidłowo założyc?zdjecia nadgarstkowe w galeri,prosze o obiektywizm i porady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26800 #2 Napisano 7 Sierpnia 2012 5 sekund z google wystarczy: https://www.google.pl/search?client=opera&rls=pl&q=how+to+wear+nato+strap&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #3 Napisano 7 Sierpnia 2012 Ale wójek google nie zastapi obcowania z forumowiczami:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #4 Napisano 7 Sierpnia 2012 Wychodzi na to ze dobrze go zalozlem.Poporostu jakoś dziwnie sie z nim czuje,to moje pierwszw nato.Dzieki za pomoc kolego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #5 Napisano 7 Sierpnia 2012 Wcisnąć końcówkę do wewnątrz 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #6 Napisano 8 Sierpnia 2012 Dokladnie tak zalozylem.Poprostu chyba na mojej ręce tak wyglada dziwnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach