Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

PrzemoPoz1

GIRARD PERREGAUX po dziadku

Rekomendowane odpowiedzi

Chciał bym określić wiek tego zegarka, poznać trochę wiadomości o tym modelu. Ponieważ nie interesowałem się dotychczas tym tematem więc jestem zielony!!! Znalazłem w rodzinnych "skarbach" i chetnie Go uruchomię po serwisie,bo ten zegareknie nie był noszony od 35 lat. Z boku koperty sa dwa oznaczenia: KB oraz 20. Gdzie go serwisować? Czy mogę prosić o pomoc? Przemo

post-52163-0-57634700-1344801989_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby miło, gdybyś wrzucił zdjecia większe od znaczka pocztowego, oraz pokazał na nich tarczę, dekiel, mechanizm, koronkę......... ;)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem na forum pierwszy raz i system żądał abym zmniejszył rozmiar zdjęcia. Jaki jest max rozmiar zdjęć do wklejenia? Jutro przygotuję nowe z sugestii kolegi i załączę, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze jest wrzucić zdjęcia na jakiś hostingowy serwer typu imageshack. I jeszcze lepiej, by były wyraźne, ostre i w miarę oświetlone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może na tym zdjęciu bedzie więcej widać, jak wspomniałem jutro zrobię kolejne zdjęcia, może wezmę inny aparat do zdjęć makro,pozdrawiam Przemo

post-52163-0-10909200-1344804564_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem na forum pierwszy raz i system żądał abym zmniejszył rozmiar zdjęcia. Jaki jest max rozmiar zdjęć do wklejenia? Jutro przygotuję nowe z sugestii kolegi i załączę, pozdrawiam

Tutaj możesz wrzucać fotki do 500kB, a Twoja ma 5, więc nie ma co przesadzać ze zmniejszaniem ;)

Fotkę przed wrzuceniem na forum warto skadrować, bo tło nic nie wnosi do informacji o zegarku, a swoje "waży".

Sensownie przygotowane zdjęcie ma ok 100-150kB i w zupełnosci wystarczy do identyfikacji zegarka

może na tym zdjęciu bedzie więcej widać, jak wspomniałem jutro zrobię kolejne zdjęcia, może wezmę inny aparat do zdjęć makro,pozdrawiam Przemo

Najważniejsze jest zdjęcie mechanizmu.

Na podstawie Twojej fotki mozna wstępnie ocenic, ze to model z lat 60-tych. Wygląda na dość zmeczony zyciem egzemplarz.

Ale nie uprzedzajmy faktów - czekamy na fotki

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.