Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

starsky

Tissot Antimagnetique

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, kiedyś już tu byłem ale oczywiście nie pamiętam starych haseł i adresów email...

Znawcy... mam pytanie dotyczące tego oto zegarka, który wręczył mi dziadek. Domyślam się, że dekeil jest nieoryginalny, tak samo jak szkło. Zegarek po nakręceniu chodził. Natomiast gdzieś zapodziałem koronkę.

Pytanie dotyczy modelu i ew. roku produkcji.

Z góry dziękuje i załączam pozdrowienia

post-53069-0-97613400-1346691033_thumb.jpeg

post-53069-0-74560400-1346691039_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do roku produkcji to wg mnie przelom 40-50roku ubieglego wieku,dokladna date trudno ustalic.pozdrawiam.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do roku produkcji to wg mnie przelom 40-50roku ubieglego wieku,dokladna date trudno ustalic.pozdrawiam.

Datę łatwo ustalić, pod warunkiem, że kolega pokaze mechanizm - jest na nim numer seryjny, który wystarczy odczytać i sprawdzić rok produkcji. Przy okazji będzie wiadomo, czy dekiel jest oryginalny - wewnątrz powinno być logo

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Datę łatwo ustalić, pod warunkiem, że kolega pokaze mechanizm - jest na nim numer seryjny, który wystarczy odczytać i sprawdzić rok produkcji. Przy okazji będzie wiadomo, czy dekiel jest oryginalny - wewnątrz powinno być logo

:) O to samo mi chodzilo....po tarczy j.w....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.