Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

andbeam

Zakup zegarka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Stanąłem przed zakupem nowego zegarka bardzo podoba mi się Certina DS PODIUM BIG SIZE CHRONO GMT LIMITED EDITION OLE EINAR BJORNDALEN i tu jest pytanie czy warto dopłacać do limitowanej edycji blisko 400zł. Proszę o opinie lub propozycje.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć nie przepadam za kwarcowymi zegarkami, w tym wypadku chyba warto, bo LE jest po prostu duzo ładniejsza. Ma świetnie dobraną kolorystykę.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dubel

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę zwrócić uwagę na BMW Sauber ( limitacja 2012 szt.) też z tej serii. Mniej czerwonych elementów,ale brak chyba bransolety do zamiany z paskiem w komplecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem jednak tamten model ładniejszy. Jet jeszcze jedna limitowana edycja taka czarna z żółtymi elementami o ile dobrze pamiętam jakiegoś hiszpańskiego kierowcy czy coś, ale nie mogę znaleźć. A co panowie myślicie o TISOCIE PRS 516.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.