Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Luka

Pasek brudzi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chcialem zadac dwa pytania. Moglby mi ktos wytlumaczyc czym sie rozni kondycjoner od wosku? No i najwazniejsze. Dotychczas pasek w moim zegarku ZEGAREK FOSSIL CH2565 Sport (http://www.otozegark...2565_sport.html) mylem zwyczajna woda jak reka mi sie spocila i kleil sie pasek od potu. Od tej pory jak zalozylem koszule z obcislym rekawem to brudzil mi mankiet. Co poradzic zeby uniknac tego. Czy po stosowaniu produktow wymienionych w artykule "poradnik: ABC czyszczenia paska " nie bedzie brudzil mocniej? Ewentualnie czego stosowac? Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki zegarek taki pasek...

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@alles - nie przesadzaj !

@Luka

Ewentualnie czego stosowac?

zastosuj wymianę paska. Jeśli producent / dystrybutor takich nie ma , to zostają nasi zdolni strapmejkerzy.

cokolwiek by nie pisać - śmierdzący pasek trzeba wymieniać. wszystko inne jest półśrodkiem i to działającym bardzo krótko.

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek ogolnie nie smierdzi, tylko troszke sie klei do reki. Aczkolwiek wolabym uniknac jego wymiany, koszt wymiany paska to nie jest 5 zl. Zreszta zegarek mam dopiero pol roku, wiec jak ktos zna jakies produkty ktore by pomoglby to prosze o pomoc. Jesli nie to prosze nie pisac komentarzy Off-topic, ktore nie sa zwiazane z tematem posta. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pasek kosztuje ok 20 euro,

symbol LB-CH2565

możesz spróbować dopasować inny lub zamówić u strapmejkera.

mycia takiego paska nie polecam (fabryczne paski są często wykonane z materiałów o nie najwyższej jakości ), ale bez wątpienia znajdą się użytkownicy mający inną opinię.

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli rozumiem ze nie ma zadnych sierodkow ktore by pomoglby i jedynym rozwiazaniem jest zakup nowego paska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, piszesz, że nosisz pasek od roku więc czas najwyższy go wymienić, to niehigieniczne. ale jak Ci trudno się z nim rozstać to można jeszcze delikatnie przetrzeć pasek ściereczką z mikrofazy zamoczoną w płynie do mycia naczyń i następnie wykręconą. Po czym po lekkim samoczynnym osuszeniu impregnować pasek z obu stron... kremem nivea. Tak samo postępuję z nowymi paskami. Owszem od wewnątrz skóra trochę ściemnieje ale na jakiś czas nie przpuści potu. Ostatno potraktowałem tak nowego Hirscha.

Pozdr.

Jerzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.