Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

estor

czy mogę wymienić baterię w zegarku poza serwisem na gwarancji ? Casio

Rekomendowane odpowiedzi

witam kupiłem zegarek casio , był z wyprzedazy z 900 na 650 zł po 3 tygodniach zegarek przestał działać , wyświetlacz nie świci , zegarek stanął myśle czy to może bateria czy mogę wymienić w zwykłym punkcie czy tylko w serwisie zegarek ma gwarancje 6 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Proponowałbym najpierw podać co to za model zegarka, potem wrzucić jakieś zdjęcie. I opisać czy przez te trzy tygodnie nic się nie działo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ale dlaczego chcesz wymieniać poza serwisem? Przecież do roku od daty zakupu masz gwarancję darmowej wymiany baterii :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porządne sklepy oferują darmową wymianę baterii jeśli przestanie ona pracować w ciągu roku od dnia zakupu. Zapytaj sprzedawcę o takie rozwiązanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz wymienić w zwykłym punkcie zapłacić kilkadziesiąt złotych i stracić gwarancję. Czy ja czegoś nie zrozumiałem? Ale moim zdaniem to mało prawdopodobne aby to była bateria. Chyba, że w sklepie leżał z dziesięc lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

zegarek chodzi bez zastrzeżeń

ma podświetlanie i waveceptor

kupiony w swiss.pl

model Casio WVQ-570DBE-1AV

a z tego co wiem to oni mają leżaki magazynowe stą niższe ceny.

zegarek przyszedł z pełną gwarnacja owinięty folia z folią na szkiełku

zegarek stanął o 20.15 wyświetlacz z datą nie świeci , w tym czasie oglądałem tv.

stad pomysł na baterię. wg casio bateria ma 2 lata działania jeśli leżał , nastawiał sie codziennie itp :)

wysyłać do sklepu nie ma sensu bo jest gwarancja zibi wiec sklep nie ma nic do tego ,

tylko nie chce mi sie oddawać zegarka do serwisu stad pomysł na sprawdzenie baterii ale nie wiem czy mogę zrobić

to poza serwisem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 0.1

Po co sobie komplikujesz sprawe? jesli padla bateria to powinni wymienic - tak jak napisal wczesniej yanwbd, a jesli jest jakis inny problem to sprawdza i naprawia. Co zrobisz gdy wymienisz baterie poza serwisem a okaze sie ze to nie w baterii tkwi problem? - bedziesz mial po gwarancji i dodatkowo naciagniesz sie na dalsze koszty ewentualnej naprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.