Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pkonrad

Jak Wam się podoba zegarek CASIO EDIFICE EF-336L-1A1V

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kilka dni temu zakupiłem na Allegro zegarek CASIO EDIFICE EF-336L-1A1V.

Oto fotki:

1065-2338-thickbox.jpg

eaca6e2cf370b565.jpg

c53fc1a3ac09a516.jpg

Kupiłem go na Allegro na tej aukcji: http://allegro.pl/meski-zegarek-casio-ef-336l-edifice-okazja-sklep-i2602191985.html

Myślę, że zegarek jest na 100% oryginalny. Ten model ma już kilka lat na rynku ale według mnie jest naprawdę fajny i stylowy.

Zastanawiałem się jeszcze nad tym samym modelem ale w innym kolorze - CASIO EDIFICE EF-336L-7AV.

http://allegro.pl/meski-zegarek-casio-ef-336l-edifice-okazja-sklep-i2600823209.html

Jednak po zobaczeniu zdjęć tego zegarka na żywo:

EF-336L-7AV_2.jpg

719689d1338064719-casio-edifice-ef-336l-7av-f_img_4703.jpg

719690d1338064735-casio-edifice-ef-336l-7av-f_img_4708.jpg

zdecydowałem się na model w ciemnym kolorze.

Jak Wam się podoba ten zegarek, proszę o Wasze opinie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie podoba ten pierwszy czyli czarny. Ale ja ma ogolnie zamilowanie do ciemnego koloru. Jedyna co mi sie nie widzi to wypuski kolo koronki. Ja tam preferuje sama koronke bez udziwnien w okolicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pytanie czy się podoba - niestety nie

te trzy małe tarcze nie sa w moim guście , dodatkowo pasek - również nie lubie ręka się poci .

wskazówki ma ładne :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc niezbyt mi się podoba, ale nie bardzo rozumiem, jakie ma to znaczenie. Skoro kupiłeś ten zegarek, znaczy, że Tobie się on podoba, więc noś go i się nim ciesz. Jeśli będziesz zastanawiał się za bardzo, czy Twój zegarek podoba się innym, jest bardzo prawdopodobne, że zepsujesz sobie całą radość z zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszej chwili pomyslalem ze masz odwrotnie zalozony pasek.

Jednak po sprawdzeniu w internecie okazalo sie ze to Casio zamienilo paski i przez to zapiecie zapina sie w inna strone niz we wszystkich innych zegarkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sharg, jest tak jak piszesz. Oryginalnie pasek zapina się z odwrotną stronę niż w innych zegarkach. Mnie to nie przeszkadza. Swoją drogą to ciekawe dlaczego Casio zdecydowało się na zastosowanie takiego "patentu" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, własnie otrzymałek murierem taki zegareczek ale mam pewnien problem, mianowicie nie wiem jak się odpina pasek z klamrą ^^ proszę o pomoc! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z ustawieniem dnia w miesiacu w tym zegarku. Nie dostalem instrukcji po pl, a w ang mam do innego modelu wiec kompletne zamieszanie. Moze ktos posiada intrukcje w pl albo mi wytlumaczy jak to ustawic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.