Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Logan

J.Springs która wersja fajniejsza

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Logan

Witam zamierzam nabyć divera od J.Springsa tylko nie mogę się zdecydować która wersja fajniejsza? Dodam, że w grę wchodzi też kwarc Springsa też mnie się podoba.

post-34278-0-82666300-1348547752_thumb.jpg

post-34278-0-46154600-1348547766_thumb.jpg

post-34278-0-43669300-1348547825_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Który z modeli automatycznych niebieski czy żółty koledzy by wybrali dodam, że żółty wygląda podobnie no może trochę jak IWC Aquatimer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych co podałeś to brałbym żółty, tymbardziej że jest jeszcze w zestawie fajny pasek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zamierzam nabyć divera od J.Springsa tylko nie mogę się zdecydować która wersja fajniejsza? Dodam, że w grę wchodzi też kwarc Springsa też mnie się podoba.

Diver i 10ATM... słabo to wygląda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę się podpiąć pod temat,

Jak jest z jakością wykonania tych zegarków w porównaniu do seiko w podobnych cenach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie to z Seiko masz jedynie minimalny wybór "piątek".

Jakość porówynwalna do Lorusa, no może ciut wyżej (np. o niebo lepsze pełne bransolety). Zdecydowanie warto kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółto-czarny mnie się podoba. W sumie nie ma zbyt wiele zegarków w takim zabarwieniu. IWC, któraś Davosa... ale ten nie jest jakąś dosłowną kopią któregoś z wymienionych. Ma swój własny, fajny styl (no może wskazówki od Seiko skx007)

Jakość?

Pewnie zbliżona do najtańszych piątek Seiko. Czyli jaj nie urywa, ale nie ma też powodów do niepokoju, zwłaszcza za taką cenę. Jan Sprężyna jest podbrandem Seiko, a to zawsze jest dobra rekomendacja. No i trzeba pamiętać, że nie jest to realny diver do nurkowania z akwelungiem. Po prostu zegarek o dobrej wodoszczelności stylizowany na divera.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.