TheOrion 0 #1 Napisano 14 Października 2012 Cześć! Mam do Was pytanie.Mam u siebie w domu taki stary zegar firmy Schatz. Jest sprawny i wydaje mi się, że dobrym stanie. Jest to zegar kwadransowy.Jest taki sam jak ten: KLIKBrakuje jedynie szybek i tej takiej korony. Mogę dorzucić zdjęcia w razie czego.Ile ma lat, i ile jest wart? Z góry dziękuję i pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #2 Napisano 14 Października 2012 Wart jest bana na forum. Polecam lekturę regulaminu. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3 Napisano 14 Października 2012 Skoro ten na alledrogo nie sprzedał się za 10zł, to Twój bez szybki i korony wart jest ok. 3 zł. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheOrion 0 #4 Napisano 15 Października 2012 W tamtym za 10zł było ponad 700zł dzień przed końcem aukcji, ale niestety podobno popsuł się. Zresztą możesz to zobaczyć w "Ofertach Kupna" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hookie 1 #5 Napisano 15 Października 2012 Zawsze jak cena nie jest korzystna dla sprzedającego albo wałek wychodzi na jaw, sprzęt się psuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #6 Napisano 15 Października 2012 Zawsze jak cena nie jest korzystna dla sprzedającego albo wałek wychodzi na jaw, sprzęt się psuje. Cicho bo zapeszysz.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheOrion 0 #7 Napisano 15 Października 2012 No, dobra, ale skoro już dzień przed końcem osiągnął cenę 700zł, to ile mógłby osiągnąć na końcu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #8 Napisano 15 Października 2012 Ja bym w życiu za tę trumnę królewny Śnieżki tyle nie dał. Raz - wzornictwo (aczkolwiek mam podobną elektryczną maszkarę KundO). Dwa - kiepska akustyka. Tego nie przebiją nawet trzy melodyjki. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach