Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Logan

Casio DW-290

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Logan

Witam właśnie zakupiłem na tej aukcji:http://allegro.pl/meski-casio-dw-290-1v-super-do-nurkowania-sklep-i2735068456.html zegarek casio dw 290 i mam pytanie czy to oryginał, bo pomimo tego, że wszystko jest ok to zauważyłem krzywo namalowany napis, więc stąd moje obawy czytałem też, że ten model jest bardzo wytrzymały i nie ustępuje g-shockom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam właśnie zakupiłem na tej aukcji:http://allegro.pl/meski-casio-dw-290-1v-super-do-nurkowania-sklep-i2735068456.html zegarek casio dw 290 i mam pytanie czy to oryginał, bo pomimo tego, że wszystko jest ok to zauważyłem krzywo namalowany napis, więc stąd moje obawy czytałem też, że ten model jest bardzo wytrzymały i nie ustępuje g-shockom.

Hej, a gdzie zauważyłeś? ten krzywy napis bo ja nic nie widze :D , w sumie sprzedawca ma same pozytywy :) tylko ciekawe jaki to typ gwarancji bo o tym nie ma mowy.. no i to nie są chyba oryginalne zdjęcia ale może niech się wypowiedzą eksperci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Krzywy napis to Water Resist krzywy jest wyraz water.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzywy napis to Water Resist krzywy jest wyraz water.

Może wrzuć sobie ten model w google i porównaj z innymi , ja już to zrobiłem i wydaje mi się, że wszystko jest ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

To mówi kolega, że jak ten napis jest skrzywiony to zegarek i tak jest oryginalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko tanie Casio, takie rzeczy mogą się zdarzać. Wrzuć zdjęcia jeśli bardzo Cię to niepokoi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan: ten napis i tak Ci zejdzie po jakimś czasie, więc spokojnie! Ogólnie zegarek bardzo dobry. Taki prawie G-Shock...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio DW-290 to bardzo dobry zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan: te wszystkie zielone napisy zejdą i to szybko z prostej przyczyny: nie są wgłębione w obudowę, jak ma to miejsce w zegarkach typu G-Shock, więc łatwo się ścierają...Ten typ tak ma. Wg mnie zegarek wygląda dobrze z tymi napisami i bez nich też...Bez napisów wygląda bardziej taktycznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.