Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ciasteczkowy

Pytanie Casio Edifice ED-527

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam kilka pytań co do tego zegarku. Pierwsze pytanie mam takie czy jest możliwość zamienienia bransolety na pasek, bo mam trudny wybór i nie wiem co wybrac pasek czy bransoleta. Wyczytałem gdzieś, ze kupic na bransolecie, a w razie co później zmienić na pasek, bo odwrotnie trudno. Kolejne pytanie czy kupić u daymona, czy dopłacić około 50 zł, a nawet mniej, miec zegarek na miejscu, z gwarancja zibi. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wziąłem na bransolecie i jestem zadowolony. W każdej chwili możesz ściągnąć bransoletę i założyć pasek. Fakt odwrotnie trudno, bo może być ciężko dostać oryginalną bransoletę, chyba że byś coś innego dopasował.

Co do zakupu u daymona czy na miejscu. Ja bym wybrał na miejscu, tym bardziej że różnica niewielka. W moim przypadku była nawet większa różnica (ja też brałem na miejscu). Z gwarancją Zibi masz np darmową wymianę baterii do roku od daty zakupu, niby to tylko bateria, ale w sklepie firmowym casio za wymianę kasują jakieś 30zł.

Co innego mogę Ci poradzić, zegarek naprawdę jest świetny i super się nosi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłem, ze kupie w time trendzie na allegro, w sklepie stacjonarnym cena 499zł, w sklepie internetowym timetrend 449zł, a na allegro też ich konto cena 429zł, wysyłka darmowa, zmniejszenie bransolety mogę zmienić w sklepie stacjonarnym, więc to bedzie chyba najlepsza opcja, zastanawiam się jeszcze tylko nad dodatkowa gwarancją na 3 lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jedno pytanie, jak jest z wytrzymałoscia edificów, bo nic nie widze na ten temat, wytrzymują one kilka lat, tyle co g-shocki, czy jednak mogę zapomnieć, ze bedzie mi słuzył 10 lat, zastanawiam sie czy g-shock nie bedzie lepiej słuzył, tylko jednak jak dla mnie edifice lepiej wygladaja, g-shocki takie bardziej sportowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od sposobu użytkowania. Jakość wykonania jest bardzo dobra, więc zegarek trochę lat Ci posłuży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze pytanie dotyczace zegarka Casio Edifice efa-132Bk, czy on jest powlekany, w sensie, ze podczas zadrapania, zostaja srebrne rysy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy własnie kupił podobny zegarek no i niestety ma rysy na bransolecie. Kiepsko to wygląda, a zegarek w sumie nowy. Na 99% wezme ten model

CASIO EDIFICE EFA-120L -1A1

Macie jakieś minusy do niego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.