Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

vvm8

Uszkodzone zegarki - skup?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Może nie jest to najlepszy dział na to pytanie, ale trudno.

W czasie porządków domu po rodzicach znalazłem parę mniej lub bardziej uszkodzonych zegarków mechanicznych, których pilnie potrzebuję się pozbyć (z reguły chodzi o uszkodzenia kopert albo koronki- nie wiem, dlaczego). Mechanizmy z reguły ok, bo sprawdzałem, choć nie są może na najlepszym chodzie :)

Chciałem zapytać, czy we Wrocławiu lub okolicach jest jakiś skup albo coś w tym rodzaju, gdzie można je sprzedać? Ważne, żeby brali uszkodzone, bo na stronach internetowych skupów nie byli zainteresowani właśnie z powodu uszkodzeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaj na giełdzie, jest w każdy ostatni weekend miesiąca, na Gnieźnieńskiej.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrze w sobotę czy niedzielę? Czy to jest na giełdzie samochodowej czy osobna giełda?

Dziękuję z góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem z Wrocławia, ale jeżeli się nie mylę, to jest to teren giełdy samochodowej. Giełda staroci jest w sobotę i w niedzielę, ale podobno dobrze jest tam zajrzeć już w piątek. :)

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nawet w czwartek. To teren giełdy samochodowej - giełda staroci odbywa się w ostatni czwartek, piątek i sobotę miesiąca.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też muszę się tam wybrać. A jest tam ktoś konkretnie zainteresowany zegarkami, czy wystarczy pochodzić i popytać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilku zawsze jest, a czasem dużo więcej. Widzisz na stoisku zegarki to się pytasz, a sprzedasz temu co da więcej.

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Poznaniu uszkodzone mechaniczne zegarki na części skupuje zegarmistrz na ul.Świt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.