Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Reggie

Moje poduszki do zegarków :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kiedyś kupiłem zegarek w którym była nieco sfatygowana poduszka, która postanowiłem wymienić..a że jestem tapicerem samochodowym, mam dostęp do materiałów to zrobiłem sobie parę ciekawych poduszek :)

DSC07912.jpg

DSC07927.jpg

DSC07984.jpg

DSC08021.jpg

DSC08122.jpg

Beznazwy-1.jpg

Pomysłów jest cała głowa..tylko czasu brak ;)

Pzdr, Łukasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne poduszki. Czyżbyś znalazł niszę? ;-) Zaraz się pewnie zamówienia posypią;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżbyś znalazł niszę? ;-)

Świat nie potrzebuje kolejnego pachoroba :lol: , poduchy chińskie z ebaya są mega kupiaste..a takie ze skóry naturalnej lub fake-alcantary są dobrą alternatywą dla seryjnie szkatułkowych gniotów :)

Gdzieś jeszcze miałem zdjęcie poduchy z paskiem z vinyl carbonu, ale nie mogę znaleźć :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wasze poprzednie posty stare, jak i podobny post na czwarty-wymiar też stary.... ale, czy Reggie wykonujesz jeszcze na zamówienie takie poduszki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączę się do pytania o możliwość zamówienia takich poduszek.
A może koleżanki i koledzy dadzą jakiś namiar, gdzie można takie poduszeczki kupić/zamówić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.