Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Oskarbig

Szerokość lub długość georaficzna polski - g shock

Rekomendowane odpowiedzi

Siema mam problem z g-shokiem g-7900. Kiedy jestem w opcji gdzie wyświetla mi głowny zeagar przytzymuje przecisk "a" i wyskakuje mi opca do ustawienia godziny i opcje "long" i nie wiem ile tam wpisac szerokości badz długości. Pomo ze ktoś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Waldzior
      Czesc,
      Przedstawiam Wam moj pierwszy zegarek, ktory kupilem w 1996 roku majac 16 lat w Berlinie za 99 marek niemieckich
      Dostalem 100 marek od Mamy i pojechalismy na zakupu z kolegami. Mielismy kupic mnostwo oryginalnych ciuchow... i tak sie stalo ale nie u mnie
      Kompletnie nic mi sie nie podobalo i w pewnym centrum handlowym trafilem na witryne G-Shock.
      Teraz nie wiem dlaczego ale wybralem wlasnie
      DW-003.
      Nowy wygladal tak:

Katowalem go namietnie uprawiajac downhill i rozbijajac sie o drzewa.
      Ostatnie 4 lata uzytkowal go moj szwagier, ktory twierdzi, ze zdejmowal go tylko wtedy, kiedy zrywal sie pasek a szwagier w tym czasie wybudowal dom oraz potem pracowal na oczyszczalni sciekow. Dokladnie. Ale pracowal a nie kradł.
      Arturowi, o ktorym mowa kupilem DW-9052 zeby oddal mi mojego DW-003 ale i tak sie opierał. Ale w koncu oddal...

Czy waszym zdaniem taki zegarek bedzie wart wiecej za 20 lat niz teraz? Czy tylko wzrasta jego wartosc sentymentalna dla nas?

Macie u siebie rownie stare G-Shock'i?
      Jak sie zachowaly?
      Jak wygladaja?

Ostatnio zainteresowalem sie pozyskiwaniem starych modeli. Macie cos ciekawego?
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.