Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hogg

Tampony do malowania skór

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak w temacie. Z czego są te tampony? Gąbka/coś w stylu waty,gazy? Czym malujecie swoje wyroby ze skóry i jaka jest kolejność nakładania: jakiś podkład/grunt (jaki?) potem farba i co dalej? Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To takie jakby waciki. Najpierw nakładasz środek otwierajacy pory (np. tarrago) , później farba.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam pakuł bawełnianych. Wcześniej próbowałam malować gąbka i pędzlem, ale pakuły najlepiej mi się sprawdzają. Tworzę z nich kłębek i nim maluję. Są bardzo wydajne.

Można je dostać w sklepach internetowych albo w Castoramie. Mam dokładnie takie:

http://www.starwax.sklep.pl/akcesoria/66-pakuly-bawelniane-starwax-43184.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Castoramie? Dokładnie o to pytać? O "pakuły bawełniane"? Na jakim toto dziale leży?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie przy bejcach, lub na dziale z chemią gospodarczą. Jutro się może wybiorę...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hydraulika, uszczelnianie.

Wziąć jeńca- on podpowie. Po zakupie kilkakrotnie przeciągnąć " z włosem" palcami- umiarkowanie brutalnie, paździerze się oddzielą i zostaną jedwabiste włókna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie, podjadę i zobaczę co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Castoramie? Dokładnie o to pytać? O "pakuły bawełniane"? Na jakim toto dziale leży?

Ja znalazłam to przy bejcach i lakierach do drewna. Pakuły bawełniane zasadniczo różnią się od zwykłych pakuł do uszczelniania rur, więc dział hydrauliczny raczej bym pominęła w poszukiwaniach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.