Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

waldi0905

Na co zwrócić uwagę przy zakupie zegarka

Rekomendowane odpowiedzi

To ja dodam jeszcze, że tył w takim kitajskim komandirze jest wciskany a nie zakręcany.

Dodatkowo na tarczy nie ma lumy, a przy gwieździe jest tylko jedna kropka.

- Czas? Czas jest najprostszą rzeczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i proszę... poszło. Swoją drogą dzięki za dodatkowe informacje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chińskie komandirskie mają wymyślne loga na tarczy, często niewystępujące w katalogach komandirskich - ale tu trzeba by było mieć katalog do porównania - mam taki, ale na cd i właściciel największej kolekcji komandirskich (www.komandirskie.de) dał mi kopię, ale prosił o nie rozpowszechnianie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... To może z tego wątku zrobić wątek szkoleniowy dla ludzi, którzy dopiero zaczynają....

Można pokazywać większe i mniejsze miny na które niedoświadczona osoba może się władować.

Na przykład:

3002343351.jpg

1. Tarcza po angielsku, daty w cyrylicy

2. Tarcza z datami to jakiś koszmarny przeszczep z zupełnie innego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Hmmm... To może z tego wątku zrobić wątek szkoleniowy dla ludzi, którzy dopiero zaczynają....

Można pokazywać większe i mniejsze miny na które niedoświadczona osoba może się władować.

... i to już będzie kolejny wątek na forum o tym samym po Nie przepłacajcie na Allegro! i po wyczerpującym http://zegarkiclub.pl/forum/topic/74582-jak-poprawnie-zapytac-o-autentycznosc-zegarka-lub-sprawdzic-ja-samodzielnie/...a i tak ktoś za pół roku stwierdzi, że guzik z tego forum da się wywnioskować ;-) i wątek się zrobi gorący jak opowieści o zacnej części ciała panny Maryny ;-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda, to prawda...

Z drugiej strony, nie wszyscy wrzucają znalezione "okazje" do wątku o przepłacaniu z obawy, że ktoś mu ta okazję podkupi...

Chyba nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji. Może kopia wątku o Brejtlingach i Rolniksach w świecie rosyjskich zegarków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.