Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wytrych

omega z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawia mnie tylko tak niecodziennie nakladane logo Omegi na tarczy. chyba sie jeszcze z czyms takim nie spotkalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logo jest jak najbardziej ok dla tego zegarka z tego okresu

Sam zegarek taki sobie a te właśnie logo zawsze będzie mi się kojarzyło z kryzysem lat 70 związanego z min. modą na tanie kwarce.

.

Wiadomo zegarek jako jeden z wielu z kolekcji może być ale jeżeli myślisz o kupieniu czegoś extra do noszenia

pomyśl o czymś starszym.

Cena juz jest duża a jeszcze podskoczy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To konto należy do naszego szanowanego klubowego kolegi. Może sam Mariusz się wypowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To konto należy do naszego szanowanego klubowego kolegi. Może sam Mariusz się wypowie.

hej no niestety Mariusz się nie wypowie , bo to nie mój zegarek , a kolegi Damiana vel obserwator

PS

ale zgadzam się że do pełni szczęścia nie wiele brakuje , oczywiście nie koledze Damianowi tylko temu NOS-u ;)

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam kolegę Damiana jeszcze jak miał inny nick u nas na forum

to były początki jego kariery jako sprzedawcy

pokazał tu omegę coś z serii 200 w kopercie (18k) argentyna czyli nie sygnowana niczym innym jak próba

poprosił o jej ocenę . (mam też taki zegarek próba jest 14k a jubiler twierdzi że nie ma tam więcej jak 10 k )

Potem na alegro ją wystawi bardzo profesjonalnie oczywiście z opisem 100 % oryginalności.

Nawet pisałem z nim ale twierdził że super, że extra jako argument oryginalności podał aukcje ebaya .

Potem zobaczyłem tego kolegę jeszcze raz jako obserwatora ,

ale to taki epizod, ogólnie rzetelny sprzedawca .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Widzę że jest temat mojego zegarka więc się odniosę. Zegarek nie był nigdy polerowany, koperta 100% NOS. Front koperty posiada szlif słoneczny, po polerce na pewno nie był by już widoczny, na żywo wygląda to bardziej realnie niż na zdjęciach, ale i tak można to zobaczyć na niektórych ujęciach. Tak samo dekiel na obrzeżu posiada szlif słoneczny, a płaszczyzna szlif wzdłużny 100% oryginalne szlify od nowości na całym zegarku...pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.