Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość iKrawiec

Coś podobnego do Omega Seamaster

Rekomendowane odpowiedzi

Gość iKrawiec

Witam. Znacie może zegarek podobny stylistycznie do Omegi Seamaster, takiej jak na zdjęciu. Cena do 2000zł. Czytałem podobne tematy na forum ale znalazłem same kwarce. Poszukuję natomiast automatu lub nakręcanego ręcznie.

OMEGA+Seamaster+Diver+Co-Axial+300M+03.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość iKrawiec

Znalazłem chyba najlepszy odpowiednik pod stylistyki Casio MTD-1051A-2AVEF Z racji tego, że zegarek ma być tylko na lato do uprawiania sportu myślę, że kwarc mi wystarczy. Powiedzcie tylko, gdzie mogę go kupić w pl. Jak to mam zawsze pecha jak znjadę odpowiadający mi model to albo go już nie sprzedają albo nie jest dostępny w pl. Co za czasy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość iKrawiec

Po długich namysłach zdecydowałem się jednak na tego orienta z linku podanego przez Drake'a. Temat do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo trafne ... namyślanie :)

Orient to prawdziwy zegarek w przystępnej cenie - jest naprawdę świetny. Jak już będziesz w posiadaniu dodaj jakieś zdjęcie - sam zamierzam go sobie sprawić na lato (tzn model Ray bo bardziej mi podchodzi).

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam zamierzam go sobie sprawić na lato (tzn model Ray bo bardziej mi podchodzi).

To tak, jak ja. :) Gdzie masz zamiar dokonać zakupu?

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie to mi bez różnicy heh

Kupie tam gdzie korzystniej - w zagranicznych sklepach. Obecnie zamierzam połączyć wspólną pasje nas wszystkich na tym forum czyli zegarki z pracą. Jestem w trakcie przygotowania sklepu internetowego z zegarkami (głównie Japońskimi), sprawy z zagranicznymi dostawcami mam już uzgodnione także osobiście dla siebie będę miał bardzo dobrą cenę, a dla forumowiczów przewidziane rabaty :) To jednak temat gdzieś na maj.

Mimo wszystko jeśli ktoś sam chce sobie ogarnąć sprowadzenie zegarka to przyznam szczerze, że i tak go wyjdzie najkorzystniej.

Co do samego Orienta Ray to jest niesamowity (uwzględniając jego cenę) - zarówno czarny jak i niebieski bardzo udany. Jako, że to zakup na lato, zegarek codzienny również do dżinsów wybiorę niebieską tarcze. Gdyby tylko jeszcze to logo kiedyś zmienili....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie ustawiam się w kolejce po niebieskiego Ray'a z rabatem :)

Swoją drogą zegarek bardzo udany, ma to, czego brakowało mi w Mako. Niepotrzebnie tylko majstrowali przy wskazówce godzinowej...

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie to mi bez różnicy heh

Kupie tam gdzie korzystniej - w zagranicznych sklepach. Obecnie zamierzam połączyć wspólną pasje nas wszystkich na tym forum czyli zegarki z pracą. Jestem w trakcie przygotowania sklepu internetowego z zegarkami (głównie Japońskimi), sprawy z zagranicznymi dostawcami mam już uzgodnione także osobiście dla siebie będę miał bardzo dobrą cenę, a dla forumowiczów przewidziane rabaty :) To jednak temat gdzieś na maj.

Mimo wszystko jeśli ktoś sam chce sobie ogarnąć sprowadzenie zegarka to przyznam szczerze, że i tak go wyjdzie najkorzystniej.

Co do samego Orienta Ray to jest niesamowity (uwzględniając jego cenę) - zarówno czarny jak i niebieski bardzo udany. Jako, że to zakup na lato, zegarek codzienny również do dżinsów wybiorę niebieską tarcze. Gdyby tylko jeszcze to logo kiedyś zmienili....

Życzę powodzenia w nowym biznesie i czekam na ciekawe oferty :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę powodzenia w nowym biznesie i czekam na ciekawe oferty :)

Dzięki bardzo - będę informował jak całość będzie gotowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklepów z dobrymi ofertami nigdy nie jest za wiele , tak jak i zegarków.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.