Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

marcinsebastian

Kraffkate

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Chciałem zapytac o firme Kraffkate czy można zaufac?
Czy można byc 100% spokojnym o oryginalnosc zegarka kupowanego od nich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna rewelacja w tej ich ofercie , nowy Seamaster PO u kraffkate jest za 15900 pln , ja dostałem propozycję na ten zegarek sporą niższą od firmy płacącej podatki legalnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem od p. Krawczyka Maurice'a Lacroix w cenie poniżej 50% ceny sklepowej.

Bardzo fajna i sprawna transakcja.

Też wcześniej oglądałem ich stronę i ceny nie były zachęcające. Ale mają czasem oferty extra (chyba wtedy najczęściej idą na Allegro) i wówczas naprawdę warto się pochylić nad tematem. Poza tym zawsze najlepiej działa bezpośredni kontakt i konkretne zapytanie - szybko szukają czegoś w zadanym temacie i mamy konkretną cenę, a nie jakieś tam cyferki mniej lub bardziej abstrakcyjne w sklepie internetowym z tysiącem zegarków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat jestem na świeżo po kontakcie z Panem Łukaszem z Kraffkate. Jakieś dwa lata temu kupiłem u nich rotomat Rothenschilda. Gwarancja właściwie dobiegała końca, jakiś czas temu rotomat zaczął pracować głośniej a jeden z bębnów złapał jakieś poosiowe luzy. Napisałem maila - odpowiedź: proszę przesłać, zrobimy. Po krótkiej walce z sobą dwa dni temu wysłałem. Wrócił dzisiaj - w pełni sprawny. wymienione oba silniki - bo jeden był głośny a drugi "na wszelki wypadek". Rotomat cichutki nie do uwierzenia. Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach coraz trudniej spotkać takie podejście. Jestem bardzo zbudowany postawą Kraffkate w tym wypadku godnie reprezentowaną przez Pana Łukasza. Czy mają we mnie oddanego klienta? nie wiem, bo kupiłem u nich to, czego potrzebowałem i na razie innych potrzeb nie mam. Czy będę ich dobrze wspominał sprawdzając takę u nich, jeśli coś mi strzeli do głowy i będę chciał kupić zegarek, rotomat czy pióro? - zdecydowanie tak. Czy będę ich rekomendował? właśnie to z czystym sumieniem robię :)

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Chciałem zapytac o firme Kraffkate czy można zaufac?

Czy można byc 100% spokojnym o oryginalnosc zegarka kupowanego od nich?

Sz. Panie !

Proszę nie rozpowszechniać nieprawdziwych informacji, bowiem informuję, iż nie sprowadzamy zegarków ze Szwajcarii a tym bardziej nie przemycamy ! Wszystkie rzeczy co do zasady kupujemy w Niemczech bądź Włoszech w autoryzowanych salonach danej marki. Zegarki posiadają gwarancje międzynarodowe, które są honorowane w Polsce. Wystawiamy rachunki, płacimy podatki. Wypoweidź została zgłoszona do moderatora. Nadto informuję, iż tą wypowiedzią narusza Pan moje dobra osobiste, tj. dobre imię !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.