Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zuby

Co sądzicie o tym zegarku?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie!

Otóż przymierzam się do kupna swojego PIERWSZEGO zegarka. Budżet jak to przystało na bezrobotnego mam niewielki. Mam 18 lat, ubieram się uniwersalnie (jeansy,bluza) Nadgarstek mierzy 18 cm. Szukam zegarków na branzolecie do 150-200 zł. Ostatnio znalazłem takie cacko:

http://allegro.pl/automatyczny-zegarek-jamesa-bonda-automat-zielony-i3270647534.html

Bardzo mi się spodobał, aczkolwiek nie wiem czy będzie mi pasował (za młody może jestem? ew.źle ubrany) W końcu na zdjęciu prezentuje się sam James Bond w garniaku :P Na dodatek firma sewor nic mi nie mówi. Proszę o pomoc dla zielonego.

PS. Jestem świadomy, że nie jest to najwyższa półka w czasomierzach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup może lepiej jakiegoś Lorusa czy Casio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Serdecznie!

Otóż przymierzam się do kupna swojego PIERWSZEGO zegarka. Budżet jak to przystało na bezrobotnego mam niewielki. Mam 18 lat, ubieram się uniwersalnie (jeansy,bluza) Nadgarstek mierzy 18 cm. Szukam zegarków na branzolecie do 150-200 zł. Ostatnio znalazłem takie cacko:

http://allegro.pl/au...3270647534.html

Bardzo mi się spodobał, aczkolwiek nie wiem czy będzie mi pasował (za młody może jestem? ew.źle ubrany) W końcu na zdjęciu prezentuje się sam James Bond w garniaku :P Na dodatek firma sewor nic mi nie mówi. Proszę o pomoc dla zielonego.

PS. Jestem świadomy, że nie jest to najwyższa półka w czasomierzach.

Zegarek na zdjeciu z aukcji[foto Jamesa Bonda]to nie zegarek oferowany ,James ma na reku Omege Seamaster Planet Ocean ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zegarek na zdjeciu z aukcji[foto Jamesa Bonda]to nie zegarek oferowany ,James ma na reku Omege Seamaster Planet Ocean ;)
Słuszna uwaga :)

Ja na twoim miejscu zaczekał bym, zaoszczędził jeszcze 150 zł i popatrzył na jakiegoś fajnego Orienta. Chociażby mako, nowego za 300zł raczej nie kupisz , ale na forum można czasami trafić coś używanego w super stanie za taką cenę . Poza tym wydaje mi się, że lepszy 3 letni Orient niż nowe to coś :) , chodź oczywiście mogę się mylić .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah wiedziałem, że coś nie tak. James by dziadostwa za 150 zł nie założył :P Aczkolwiek i tak myślę, że w tej cenie nic lepszego nie znajdę. Franek naprawdę więcej wydać nie mogę :( Bardzo podoba mi się ten bąbel przy datowniku, choć dla niektórych jest obrzydzający. Ponawiam pytanie: czy zegarek będzie pasował do codziennego ubrania? A może znacie jakieś inne jeszcze przybliżone wyglądem i ceną zegarki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak wcześniej radził kolega. Za te pieniądze dostaniesz Casio które Ci posłuży, a to coś nie wiadomo czy miesiąc wytrzyma.

"Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie,

tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak wcześniej radził kolega. Za te pieniądze dostaniesz Casio które Ci posłuży, a to coś nie wiadomo czy miesiąc wytrzyma.

Może jednak lepiej Orient albo jeszcze lepiej J Springs bo to jednak i automaty i nurasy a Casio to raczej nimi nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.