Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

WPK

Off top "myśliwski"z Jak wyglądamy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość henio.w

Ale się porobiło! Od zabijania zwierząt do dziadka w Wermachcie. Ciekaw jestem przeogromnie, na czym się skończy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, ze szczupak nalezal do Wehrmachtu ;)

W sumie to nie jest wazne jak sie skonczy, wazne zeby sie skonczylo, bo robi sie niesmacznie i nieiwele wspolnego ma z etyka zabijania zwierzat, a to zdaje sie bylo tematem dyskusji :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wszystkiemu i tak winni kosmici !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Moze takie zakonczenie:milosc do zegarkow zaszczepil u mnie dziadek,ktory sluzyl w wermachcie.Czesto opowiadal mi jak to podczas opkupacji Polski zwycieska armia trzeciej rzeszy,w ktorej mial zaszczyt sluzyc prowadzil wymiane handlowa z niezwykle uprzejmymi zydami.Zazwyczaj dostawal w ramach wdziecznosci waluty obce jak rowniez zlote zegarki i inne wyroby.Pod koniec wojny dziadek nazbieral niezliczona ilosc zlotych zegarkow.Mowil,ze to wszystko to dowody wdziecznosci.......Tak,moj dziadek byl wyjatkowym i dobrym czlowiekiem,patrzac na jego kolekcje zegarkow musial uratowac bardzo duzo zydow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uprzejmi żydzi kontra super uczynni żołnierze Wermachtu ,czyli okazyjna wymiana handlowa.Dowody wdzięczności ,czyli albo zaraz jedziesz do Oświęcimia ,albo powiedzmy za tydzień /chyba że znajdziesz jeszce jakiś złoty zegarek,albo walute/, ludzie dajcie spokój temu temaatowi i zamknijcie go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zamykam, bo zrobiła się piaskownica, która już nie ma nic wspólnego z tematem.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.