Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Topik

g-schock za ok 300pln

Rekomendowane odpowiedzi

Seven gratuluję zakupu. :) Widzę, że chciałeś na własne oczy się przekonać o jego wykonaniu. ;)

Topik, a może taki model? ; ) G-7710C-3.jpgg-7710c-4dr-b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

Seven widzę że przekonujesz się do cyfraków i dodatkowo negatywów  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topik, a może taki model? ; )

Zakochałem się już w tym złoto-czarnym ;D po tygodniu poszukiwań wiem, że to jest to. Ma funkcje timera interwalowego na ktorym najbardziej mi zalezy i na dodatek niebagatelny wyglad. TO JEST TO

G-7700G-9 ale gdzie go znalezc??

koledzy, proszę, pomóżcie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten ostatni to chyba zwykły G-7700, tylko z czarnym ringiem od innego modelu.

raczej nie bo standardowo 7700 ma srebrny przycisk G

i ten czarny tez by byl spoko. ale tego czarnego nie ma w spisie ktory podrzuciles.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

Zakochałem się już w tym złoto-czarnym ;D po tygodniu poszukiwań wiem, że to jest to. Ma funkcje timera interwalowego na ktorym najbardziej mi zalezy i na dodatek niebagatelny wyglad. TO JEST TO

G-7700G-9 ale gdzie go znalezc??

koledzy, proszę, pomóżcie!

Może być z Japoni: http://www.amazon.com/watches-g-shock-STANDARD-Treasure-G-7700G-9JF/dp/B000XULDNA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373992927&sr=8-1&keywords=G-7700G-9   :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seven gratuluję zakupu. :) Widzę, że chciałeś na własne oczy się przekonać o jego wykonaniu. ;)

Ten model jest mi znany i mam do niego duży sentyment, G-7700 był moim pierwszym G-Shockiem, sprzedałem tylko z potrzeby chwili (oczywiście tą potrzebą był zakup innego G :P) i wiedziałem, że prędzej czy później do mnie wróci w tym lub innym wariancie kolorystycznym :) Także jakości wykonania byłem pewny, bardziej ciekawił mnie ten chwalony przez wielu wyświetlacz i ogólnie prezencja tego modelu "na żywo".

Seven widzę że przekonujesz się do cyfraków i dodatkowo negatywów  :P

Cyfraków miałem już kilka, wszystkie zmieniły właściciela i zdania nie zmieniam - nadal wolę wskazówki, ale jeden dla odmiany nie zaszkodzi - miał to być po prostu fajny G jak najtańszym kosztem. :) Po eksperymentach z GW-M5610BC zarzekałem się, że do negatywów już nie wrócę, ale jako że to zegarek z przeznaczeniem głównie outdoorowym, nie było to dla mnie istotne kryterium wyboru i postawiłem na wygląd. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seven - zegarek miodzio. ja mam 7700 i Ci zazdroszczę. Jednak wolę swój :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny jest, cieszę się, że wróciłem do tego modelu. :) Zresztą obydwa najpopularniejsze warianty są fajne, te pozostałe również, także każdy znajdzie coś dla siebie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za mną chodzi wymiana na ten negatyw. A jak zobaczyłem kiedyś zielony to padłem, tylko nie widziałem na żywo. Jakby ktoś miał zdjęcia nadgarstkowe to niech wrzuci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam sie poważnie nad tym zastanawiać...

Znalazłem nawet taniej na amzonie http://www.amazon.com/gp/huc/view.html?ie=UTF8&HUCT=1&newItems=C2NYCYI7JX0VEL%2C1

Tutaj: http://global.rakuten.com/en/store/udetokei-watch/item/602058/

i na ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/Casio-G-Shock-G-Spike-Watch-G-7700G-9DR-/281135472910?pt=Wristwatches&hash=item4174fae10e

co o tym myslicie? nigdy nie korzystalem z zagranicznych stron. tylko allegro wlasciwie...

Zakochałem sie i musze miec ten zegarek... ewentualnie cały czarny, ale tego na pewno nie znajde, bo go nie ma nawet w spisie co Seven podał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe kolega kupował przez ebay-a G-shocka G 5600 Japan Made zegar na 100% oryginalny i też gwarancję miał tylko na Japonię może jest to tak dlatego, że one produkowane są na rynek wewnętrzny głowy nie dam uciąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinna być międzynarodowa ale kumpel ma tylko na rynek Japonii, jak chcesz z międzynarodową trzeba szukać dalej jak coś znajdę to się odezwę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinna być międzynarodowa ale kumpel ma tylko na rynek Japonii, jak chcesz z międzynarodową trzeba szukać dalej jak coś znajdę to się odezwę.

Dzieki kolego, jak cos znajdziesz to bardzo prosze o info, bo szukam tego zegarka juz kilka tygodni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem ostatnio takie cos:

Re: Which casios have multiple countdown timers?Two consecutive timers:
G-7700/7710
GWX-5600
GRX-5600
GWX-8900

Two independent timers:
GW-9010/G-9010
GW-M850
DW-56RT
G-056

źródło: http://forums.watchuseek.com/f17/casios-have-multiple-countdown-timers-817631.html

moze jest jednak wiecej G-shockow z opcja timera do interwalow? jak to rozumiec? czy ktos ma ktorys z wymienionych modeli, albo mial z nimi stycznosc, zeby ocenic czy posiadaja ową funkcje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wynika z tego, że GRX-5600 oraz GWX-5600 także mają timer z interwałami, podobny do tego zastosowanego w 7700/7710, ale z możliwością ustawienia ilości powtórzeń. W 8900 wytropiliśmy tę funkcję już w innym temacie, podobnie jak i w G-056. Ten ostatni ma najbardziej rozbudowany timer, w którym można ustawić aż dziewięć kolejnych interwałów. Podobny timer ma także DW-56RT, ale to już leciwy model praktycznie niemożliwy do znalezienia. Był to model zaprojektowany dla sędziów piłkarskich (RT to skrót od "Referee Timer") i wydany był chyba przy okazji któregoś mundialu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topik w GW 9010 jest tryb stopera "rally" ale nie wiem czy to o to dokładnie Ci chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wynika z tego, że GRX-5600 oraz GWX-5600 także mają timer z interwałami, podobny do tego zastosowanego w 7700/7710, ale z możliwością ustawienia ilości powtórzeń. W 8900 wytropiliśmy tę funkcję już w innym temacie, podobnie jak i w G-056. Ten ostatni ma najbardziej rozbudowany timer, w którym można ustawić aż dziewięć kolejnych interwałów. Podobny timer ma także DW-56RT, ale to już leciwy model praktycznie niemożliwy do znalezienia. Był to model zaprojektowany dla sędziów piłkarskich (RT to skrót od "Referee Timer") i wydany był chyba przy okazji któregoś mundialu.

Dzieki Seven :) Jak zwykle wyczerpujaca odpowiedz. :)

Topik w GW 9010 jest tryb stopera "rally" ale nie wiem czy to o to dokładnie Ci chodzi.

A na czym polega ten tryb? Bo mi chodzi o mozliwosc ustawienia dwoch timerow, np 1=1min 2=30sek. jeden sie konczy i zaczyna sie drugi, potem od nowa w nieskonczonosc albo okreslona liczbe powtorzen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rally Mode w GW-9010 to po prostu taki bardziej rozbudowany stoper. :) Timer w tym modelu jest standardowy, pojedynczy i chyba nawet bez autopowtarzania. Analogicznie jest w GW-M850 (praktycznie ten sam moduł).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.