Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ridee

Calvin Klein Eager Gent - prośba o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczow.

Dziś rano natknalem sie na wspomniany w temacie zegarek - Calvin Klein Eager Gent

http://dolinski.pl/zegarki-calvin-klein.html#product5573

Nie jestem jakimś wielkim fanem modowych zegarków, ale przyznaje, że ten na ręce robi kapitalne wrażenie. Zastanawia mnie tylko stosunek jakość/cena...

Skusilem sie w zeszłym roku ba zegarek Tommy Hilfigera , mimo rożnych opinie i do tej pory chodzi bez najmniejszego zarzutu (mam jeszcze Certine i Festine z Marek już prawdziwych).

Nie ukrywam, ze dość mocno zastanawiam sie nad zakupem, ale wasze opinie sa dla mnie jak zawsze bardzo istotne.

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na temat zegarków CK jest dużo na forum wystarczy poszukać ....ale jak się podoba , Ty kupujesz, Ty nosisz ;)

Kupię Omega Geneve Automatic 166.0197

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, opinii jest wiele, jednak ciekawi mnie punkt widzenia na temat nowej kolekcji i zbrandowania CK ze Swatch'em. Jakoś to mnie trochę uspokaja w kwestii mechanizmu (absolutnie moze być kwarc).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem CK dla mojej K, zegarek solidnie wykonany, nie ma sie do czego przyczepic. Innych modowych wynalazkow bym nie kupil jednak mysle ze SG nie ladowalo by sie w przejecie CK gdyby to byl jakis straszny szajs. W koncu firmuja swoim logo ta marke. Mimo wszystko trzeba zdawac sobie sprawe ze to chinczyk mimo napisu swiss made.

Zegarki troche przewartosciowane ja kupilem bo innego w takim stylu nie moglem znalesc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano właśnie - mo dobrać zegarek jest baaaaardzo cieżko. Najczęściej jeśli coś mi sie podoba jest w budżecie horrendalnyn dla mojej kieszeni. Klasyczne zegarki do 1300 pln sa dla mnie zbyt... Bezpieczne, takie już mam. Lubię jak zegarek jednak trochę przykuwa wzrok, oddaje charakter. Moze to głupie, ale to wszak element garderoby i nic na to nie poradzę, dopóki nie będzie mnie stać na IWC (moj ideał zegarka :)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko kwestia gustu, nie jest to jakaś uznana firma w świecie zegarków, ale może się podobać. Jeśli widział bym na ręce, na pewno zwrócił by moją uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.