RTK-WGM 217 #1 Napisano 7 Sierpnia 2013 Dostałem od Klienta wydobyte z szuflady Seiko Crystal mechaniczny. Brak koronki, ale w przyzwoitym stanie jak go wyczyściłem. Ale i tak czeka go zegarmistrz.Może ktoś pomoże i powie więcej o nim a przede wszystkim czy to oryginał? 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 217 #2 Napisano 7 Sierpnia 2013 i jeszcze mechanizm 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rink 41 #3 Napisano 7 Sierpnia 2013 Fake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 217 #4 Napisano 7 Sierpnia 2013 Tak myślałem, zwłaszcza koperta mnie zdziwiła jak na water-resistant bo wydawało się, że szczelnie to on trzymał wodę w środku. Tłumaczyłem sobie to brakiem koronki. Ale oprócz tego dostałem jeszcze 4 szt. ruskich a te są już OK. Więc jest OK. A tak na marginesie co z takim fake'm robicie? 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rink 41 #5 Napisano 7 Sierpnia 2013 Na kowadło albo pod tramwaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 217 #6 Napisano 8 Sierpnia 2013 szkoda pod tramwaj bez żalu pouczę się na nim zegarmistrzostwa 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rink 41 #7 Napisano 8 Sierpnia 2013 I to jest słuszna koncepcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach