Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

maze123

Sprzedawca 2010watchmaker na Ebay - Uwaga!

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy czy ktos moze wie cos wiecej o ww. sprzedawcy z Ebaya, ktory pochodzi z naszego pieknego kraju? Wlasnie sie dowiedzialem, ze "sprzedaje" on zegarek, ktory ja wystawilem rowniez na naszym bazarku poslugujac sie skradzionymi ode mnie zdjeciami.

Ponizej link do jego aukcji. Sprawe zglosilem juz do Ebaya.

http://www.ebay.com/itm/Mens-Omega-Seamaster-De-Ville-18-K-solid-gold-automatic-excellent-condition-/251325078113?pt=Wristwatches&hash=item3a84245a61

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znam gościa, ale może sobie wykombinował, że jak jemu ktoś kliknie buy it now, to on kiknie Tobie. W sumie nieuczciwe to to nie jest (no chyba że zdjęcia). 

Taki proceder często chodzi, tyle że raczej na allegro a sprzedacy dopiero jak od nich kupują, to klikają kupno zza granicy

Nie wiem, może wogóle oszust...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że nie dosłowny oszust bo jak oszukać pay pala? To zbyt dużo kasy  a on ma zbyt małą historie żeby tako dali mu te pieniądze.

Pewnie che go  kupić po sprzedaniu :huh: ,  leszcz straszny  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mysle, ze chodzi o taka wlasnie praktyke znana szczegolnie z naszego Allegro. Niemniej jednak zazwyczaj wtedy sprzedajacy daje jakies katalogowe zdjecie i wtedy jest to powiedzmy OK nawet jezeli sprzedajacy nie dysponuje przedmiotem sprzedazy w danej chwili i nie informuje o tym potencjalnych nabywcow. W tym jednak przypadku ktos wykorzystal moje zdjecia bez pytania i to uwarzam za spore naduzycie. Mam tez wraznie, ze niestety jest to ktos z naszego forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wystawiałeś tylko tutaj, to oczywiście że z naszego forum. Jednak z drugiej strony, gość działa niejako na Twoją korzyść... wszak chcesz spzedać

żeby nie było - nie znam czlowieka, nie mam w tym interesu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezupelnie jest tak jak piszesz. gdybym chcial sprzedac za wszelka cene i przez Ebaya to sam bym to zrobil. Nie mam cisnienia na sprzedaz a Ebaya czy sprzedaz przez serwisy zagraniczne traktuje jako ostatecznosc. W przypadku tak rzadkich okazow wole zeby powedrowaly one do kogos z kolegow z forum lub generalnie do Polski. takie nieco sentymentalne podejscie :) udalo mi sie juz tak "przemycic" do Polski kilka naprawde fajnych Omeg vintage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.