Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ClayMOre

Aeronautec Night Hawk ant -1005-sg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem posiadaczem zegarka Aeronautec Night Hawk ant -1005-sg (ETA 2036).

aeronautec-automatik-night-hawk-ant-1005

Czy ktoś miał ten model i mógłby mi coś o nim powiedzieć?

Specjalnie założyłem konto na tym forum, niestety nie jestem miłośnikiem zegarków. Trafił on do mnie przypadkiem..znalazłem go na...koncercie!

Zegarek ma porysowaną kopertę, jednak na szkle nie ma ani jednej ryski. Najbardziej uszkodzony jest pasek skórzany, z jednej strony wypadł teleskop. Poza tym jest trochę poszarpany (pasek). Jednak mechanizm działa bez zarzutu !

I teraz moje pytanie:

Czy jest szansa, żebym go sprzedał chociażby po naprawie paska?(nie mam do niego papierów oczywiście, poza tym widać ślady użytkowania...) Jeśli tak to gdzie? I czy w ogóle jest możliwość wymiany paska? 

Jeśli nie to jak powinienem się obchodzić z takim zegarkiem, jeśli miałbym go zatrzymać dla siebie? Jeszcze raz zaznaczę, że nigdy nie miałem do czynienia z zegarkiem z tak wysokiej półki, jestem totalnie zielony. Domyślam się jedynie, że muszę go nakręcać co jakiś czas. Chciałbym dowiedzieć się na temat tego mechanizmu jak najwięcej.

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za przydatne linki, a gdybym chciał go sprzedać to gdzie powinienem się najlepiej ogłosić? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... powinienem się najlepiej ogłosić? 

W biurze rzeczy znalezionych organizatora tego koncertu ;)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.