Seven 50 #26 Napisano 4 Września 2013 To jest AW-591. http://allegro.pl/zegarek-casio-aw-591-4aer-g-shock-okazja-gw-wawa-i3454340407.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #27 Napisano 4 Września 2013 To jest AW-591. http://allegro.pl/zegarek-casio-aw-591-4aer-g-shock-okazja-gw-wawa-i3454340407.htmlFakt to AW-591, ale Koledze chyba chodziło o tego drugiego czerwonego ( czerwony bezel-koperta ) - tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #28 Napisano 4 Września 2013 A faktycznie, ale to też jest AW-591, a dokładniej AW-591RL. Jest jeden na allegro, ale w bardzo nieciekawej cenie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #29 Napisano 4 Września 2013 Fakt cena niewyjściowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloscube 0 #30 Napisano 4 Września 2013 dzieki za dokładne dane i poprawienie pomyłki cena by była zjadliwa, gdyby był solar i radio :/ wyglad ma fajny, ale 200 wiecej niz ten sam model i tylko różnica w kolorze :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacek 0 #31 Napisano 11 Września 2013 Byłem dzisiaj w jednym z punktów ZIbi. Przymierzyłem sobie dwa G-Shock'i: GD-350 oraz GW-9200 Riseman. Obydwa modele prezentują się świetnie i leżą na moim nadgarstku bardzo dobrze. Osobiście bardziej do gustu mi przypadł GD-350, gdyż jest większy i wydaje się być masywniejszy Ale żeby za łatwo nie było Riseman posiada solar oraz Waveceptor na których tak bardzo mi zależy :/ I tak się zastanawiam czy nie pójść na kompromis i nie wybrać GW-7900B-1. Jest on duży i posiada dwie wyżej wymienione przeze mnie funkcje. Niestety nie miałem możliwości założyć go na rękę gdyż akurat go nie było. Ale w punkcje dowidziałem się czegoś niepokojącego na jego temat. Pani w sklepie mi powiedziała że takiego zegarka nie ma w oficjalnej ofercie Casio i że pierwszy raz słyszy o takim modelu O_o Że wszystkie dostępne modele to podróbki itp. Jak to w końcu jest? Wiem że to głupie pytanie, ale chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości PS Jak wygląda sprawa z tymi bajeranckimi wkrętami na tarczy w modelu GW-7900B-1? Wyczytałem w Internecie, że lubią same nagle wypaść. Może ktoś się wypowie na ten temat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #32 Napisano 11 Września 2013 Powiedz pani, że sama jest podróbka. Często rozczulają mnie sprzedawcy w TT, którzy m.in. uważają, że jeśli czegoś TT nie sprzedaje, to to coś nie istnieje. Ta panienka jak widzę posunęła się jeszcze dalej... 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacek 0 #33 Napisano 11 Września 2013 Ha ha Dzięki za odpowiedź. Fajnie byłoby gdyby ktoś się jeszcze wypowiedział na temat tych wkrętów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #34 Napisano 11 Września 2013 Co do wkrętów to prawda, potrafią wypadać przy zahaczeniu o coś. To zresztą nie są prawdziwe wkręty, tylko wciskane atrapy. Można je wyciągnąć i asekuracyjnie wsadzić z dodatkiem jakiegoś kleju. Ten model ma też inną niepokojącą wadę - zdarza się, że przyciski przestają działać. Zegarek działa, ale nic nie można z nim zrobić poza odczytaniem godziny. Oczywiście to sporadyczne przypadki, ale są. 7900 powinien leżeć na ręku podobnie jak GD-350, ale jak dla mnie ten model ma za dużo na tarczy. Poza tym wersji w negatywie daleko będzie do czytelności czarnego 350. Jeśli 350 podoba Ci się bardziej i sprawia w Twoim odczuciu lepsze wrażenie to moim zdaniem nie masz co się zastanawiać. Bateria w tym modelu jest bardzo pojemna, a przy odrobinie szczęścia zegarek będzie śpieszył kilka sekund miesięcznie. A i trochę grosza zostanie w kieszeni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacek 0 #35 Napisano 11 Września 2013 Stało się. Kupiłem Riseman'a. Niczym głupiutka, blond osiemnastka poleciałem na "bajery" Mam nadzieję, że nie będę żałował zakupu. Jak zegarek dojdzie to napiszę jak na niego zareagowałem. A na razie dzięki wszystkim za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #36 Napisano 6 Października 2013 Stało się. Kupiłem Riseman'a. Niczym głupiutka, blond osiemnastka poleciałem na "bajery" Mam nadzieję, że nie będę żałował zakupu. Jak zegarek dojdzie to napiszę jak na niego zareagowałem. A na razie dzięki wszystkim za pomoc I jak wrażenia??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seayea 0 #37 Napisano 6 Października 2013 Z wrażenia aż zaniemówił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #38 Napisano 6 Października 2013 Długo Go trzyma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seayea 0 #39 Napisano 6 Października 2013 W końcu to jego pierwszy G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach