Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sempai1

Witam wszystkich:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich "nakręconych". Pojawilem się tutaj, bo jak mi się zdaje, zaczynam poddawać się infekcji wirusa zegarkowego. Objawy choroby przejawiaja się ciąglym spoglądaniem na przegub nie tylko mojej ręki, ale niemal wszystkich napotkanych osób, tak znajomych jak i obcych. Od jakiegoś czasu również bez przerwy zaglądam na Allegro na aukcje poświęcone zegarkom. Mój syn zaglądając mi przez ramie mówi wtedy na ogół: "no tak, wiedziałem". Czy to już oznaka choroby? A jeśli tak to czy warto jej ulec, czy może zacząć sie leczyć? Proszę poradźcie coś.

ps. Dodam może, że jestem aktualnie posiadaczem 4 zegarków, w tym dwóch szwajcarów, jednego ruska, i jednego japońca. Może to oznaczać, że wszelkie zaaplikowane przez Was terapie lecznicze mogą okazać się nie skuteczne :)

Pozdrawiam wszystkich i czekam na Wasze porady.

Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na Forum! :)

Na nas nie licz, z pewnością Cię nie wyleczymy, tak naprawdę nawet nie zamierzamy próbować :wink:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i wiedz, ze wycofalismy wszystkie szczepionki i leki z aptek na terenie naszego kraju, chroniace przed wirusem zegarkowym. :twisted:

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I do tego jeszcze specjalie roznosimy wirusa zarażajac innych :twisted: , witaj :)

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć! :)

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość SPORTURA 01
Witam wszystkich "nakręconych". Pojawilem się tutaj, bo jak mi się zdaje, zaczynam poddawać się infekcji wirusa zegarkowego. Objawy choroby przejawiaja się ciąglym spoglądaniem na przegub nie tylko mojej ręki, ale niemal wszystkich napotkanych osób, tak znajomych jak i obcych. Od jakiegoś czasu również bez przerwy zaglądam na Allegro na aukcje poświęcone zegarkom. Mój syn zaglądając mi przez ramie mówi wtedy na ogół: "no tak, wiedziałem". Czy to już oznaka choroby? A jeśli tak to czy warto jej ulec, czy może zacząć sie leczyć? Proszę poradźcie coś.

ps. Dodam może, że jestem aktualnie posiadaczem 4 zegarków, w tym dwóch szwajcarów, jednego ruska, i jednego japońca. Może to oznaczać, że wszelkie zaaplikowane przez Was terapie lecznicze mogą okazać się nie skuteczne :)

Pozdrawiam wszystkich i czekam na Wasze porady.

Piotrek

Lekarstwo jest tylko jedno :!: Nowy zegarek. Witaj i poddaj się chorobie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
I do tego jeszcze specjalie roznosimy wirusa zarażajac innych :twisted: , witaj :)

Tak, to prawda. I do tego zaraziłeś mnie czyms jeszcze. Mój wynik 588 m. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekarstwo jest tylko jedno :!: Nowy zegarek. Witaj i poddaj się chorobie :twisted:

Rada całkiem niezła :wink: Ale co na to moja żona powie ? :)

Tak czy owak, dzieki wszystkim i ponieważ zauważylem, że będę miał wsparcie innych chorych (w grupie się lepiej choruje podobno) pozwolę sobie na delektację gorączką jaka mnie opanowuje. Oby trwała jak najdłużej :) Jeszcze raz dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość SPORTURA 01

Rada całkiem niezła :wink: Ale co na to moja żona powie ? :)

Tak czy owak' date=' dzieki wszystkim i ponieważ zauważylem, że będę miał wsparcie innych chorych (w grupie się lepiej choruje podobno) pozwolę sobie na delektację gorączką jaka mnie opanowuje. Oby trwała jak najdłużej :) Jeszcze raz dziękuję.[/quote']

Rada jest tylko jedna: nie dopuść żony do klubu. I....nie mów o cenach przed i po zakupie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj - choroba powili będzie pochłaniać Twoje finanse, czas wolny, zaczniesz zaniedbywać obowiązki domowe i w pracy, zegarki będą Ci się śniły po nocach, będziesz się budził zlany potem gdyż przyśni Ci się horror nie zakręconej koronki podczas pływania, twój rytm życia będzie wyznaczony przez kolejne oczekiwania i polowania na zegarki i w skończysz tak jak większość klubowiczów z zegarkiem na nadgarstku i wypełnioną zegarkami pustką :)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość SPORTURA 01
Witaj - choroba powili będzie pochłaniać Twoje finanse, czas wolny, zaczniesz zaniedbywać obowiązki domowe i w pracy, zegarki będą Ci się śniły po nocach, będziesz się budził zlany potem gdyż przyśni Ci się horror nie zakręconej koronki podczas pływania, twój rytm życia będzie wyznaczony przez kolejne oczekiwania i polowania na zegarki i w skończysz tak jak większość klubowiczów z zegarkiem na nadgarstku i wypełnioną zegarkami pustką :)

ŚWIĘTE SŁOWA, ŚWIĘTE SŁOWA :!: Cholera za mądrze piszesz. Jeszcze zaczne Cię cytować. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ky

Cześć 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marcin99

czesc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

witaj :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.