Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Master Yoda

Wyprawa na grzyby

Rekomendowane odpowiedzi

Mutanty jakieś....hihi ,w tej Ameryce to wszystko 100razy większe....jak mawiał Pawlak :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te to dzisiejsze, malutkie w porównaniu z tymi co znaleźliśmy wczoraj, ale znalazłem tez cos takiego

4unybe8y.jpg

Sent from my Z10 using Tapatalk 2

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz już uwierzę w Amerykańskie horrory ,typu "Atak mega Pomidorów"............ :D;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D  :D 

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne :) ten ostatni to najprawdopodobniej pięknoróg lepki albo w najgorszym wypadku któryś z goźdźieńców - w zasadzie można to jeść .

Te Wasze borowikowate super jak dasz radę więcej zdjęć wkleić - są piękne i takie inne :)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ok. Kanału Dychowskiego w niedzielę w kilka godzin 25 kg (głównie podgrzybków) w 3 osoby, także śmiało można jechać - coś się jeszcze nazbiera. A teraz z zupełnie innej beczki - pierwszy raz udało mi się użyć gps-a w smartfonie - i tu pytanie do techno-grzybiarzy :) -czy używacie jakiejś apki na androida do nawigacji w terenie? Interesuje mnie wyznaczanie trasy na azymut, ustalenie pozycji początkowej i tego typu funkcje. Google Maps spełnił swoją rolę, ale do lasu nadaje się średnio...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.