Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

LCQ

Jak oceniacie markę Schaumburg ??

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również od niedawna jestem właścicielem retrolateura, jestem bardzo zadowolony z zakupu, choć przestawienie się na regulatora wymaga nieco czasu, również sekundowy retrograde dość głośno przeskakuje i czasami potrafi to rozpraszać, ale ma swój urok. Podobała mi się również realizacja zamówienia, pomimo, że to nie obecnie promowany model to bez problemowo na zamówienie wykonali kolejną sztukę. Co do dokładności to mój egzemplarz jest nieco dziwny, ustawiałem go ok miesiąc temu i obecnie odchylenie w porównaniu do strony referencyjnej wynosi ok 2 sekund, choć w przeciągu miesiąca potrafił śpieszyć się i 20 sekund ale potem jakoś sam zwalniał, nie pytajcie jak. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie, pasek "hand made" i motylek zapięcia również bardzo ładne.

Pozdrawiam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedź, po dwóch tygodniach użytkowania Schaumburga szczerze go mogę polecić, bardzo fajny i z każdym dniem bardziej mi się podoba.

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/98916-schaumburg-flightmatic/?do=findComment&comment=1105533

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.