Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli mają zniżkę 5% względem osoby, która ponegocjuje z centralną :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe ze i 40%, nie pamiętam. Ja chciałbym jutro zegarek zamówić żeby już na weekend był, pewno wyjdzie, że Sequel. Myślicie, że ogólnie cena 9400 będzie spadać czy nie ?
I czy cena 925 jest od dawna w tym Sequelu czy trafiłem na pormocje ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że cena Rangemana już nie spadnie z uwagi na Risemana, który trzyma wysoką cenę  Mówimy tu o zakupach sklepowych.

Dla mnie Rangeman to kompletny i praktyczny zegarek, który łączy dodatkowo funkcjonalność oraz wygląd rasowego G-Shocka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior, zgodze sie z Toba. Jak kupowalem Rysia, to miałem cholerny dylemat - g-9300 bo mial kompas, czy gw-9200 bo mial barometr. A gw-9400 to taki samowystarczalny zegarek, praktyczny i na zawsze..
A powiedzcie mi, czy sensory i cale wnetrznosci sa jakos ulepszone wzgledem gw-9200 ? Kiedys gdzies czytalem, ze 9200 to najslabszy z masterow. Pytam, czy jest coś nowego, lepszego czy coś :) szkoda też, ze w 9400 jest cała, goła blaszka, nie ma tej fajnej obwódki szarej ale to najmniejszy problem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9400 ma nowsze wersje sensorów, które pobieraja mniej pradu i moga dluzej odczytywac dane.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rysiek trzyma cenę z uwagi na swój uniwersalny rozmiar, bo jednak osoby, które mają zdecydować się na jednego G to biorą pod uwagę wygodę noszenia i często mając mniejszy nadgarstek wybierają Ryśka a nie Romka. Nie ma tu oczywiście lepszych i gorszych pod względem wielkości nadgarstka ale zawsze jak coś jest "uniwersalne" trafi do większej liczby użytkowników i tu jest sukces Ryśka. Podobny sukces odnosi Seiko Monster.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciągną mniej energii ale dane odczytują nie dłużej a szybciej.. Pomiar ciśnienia czy wysokości w Rangemenie następuje od razu w Risemenie trzeba poczekać kilka sekund na odczyt.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale ver.3 pozwala np na dłuższy odczyt z kompasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale ver.3 pozwala np na dłuższy odczyt z kompasu.

Owszem kompas działa dłużej w Rangemenie, nie do końca zrozumiałem co miąłeś na myśli.

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nakręcacie mnie tylko :P boli trochę wydać tyle na zegarek, choć zaleta jest taka, że zegarek nie traci tyle na wartości co np telefon :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nakręcacie mnie tylko :P boli trochę wydać tyle na zegarek, choć zaleta jest taka, że zegarek nie traci tyle na wartości co np telefon :)

Potraktuj to jako inwestycję w siebie a to powinna byc najważniejsza inwestycja w Twoim życiu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nakręcamy bo to wspaniały zegarek i wart tych pieniędzy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, raczej kupie, jutro jeszcze u mnie u lokalnego zegarmsitrza zapytam o cene, jak nie to zamowie. Moze i zrobie recenzje na YT sobie, choc testuje tam glownei tlefony i akcesoria. Odezwe sie z cena jutro i pewno zamowie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem Seqndus o 900zł , powiedzieli, że nie. Teraz patrze a tu obniżyli cene, a miałem dzisiaj rano kupować :)

Warto przedłużać gwarancję o 3 lata kolejne , 20 czy 40zł kosztuje?

Bez_tytu_u.png

Poszedł przy okazji mail do TimeTrend, tzn przez to "negocjuj cenę":

Witam,

jestem pasjonatem G-shock, choć niestety nie zawsze mam fundusze na kupno tych zegarków. Mam 2 g-shocki i 2 zwykle casio kupowane u Was w lokalnym sklepie. Teraz chce zakupić gw-9400, jednak cena u Was jest dużo większa, niż w Seqndusie - http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-9400-1er-g-shock-gw-pl-prom-i5435389190.html. Jako, że chciałbym z tradycji zakupić u Was zegarek, miło by było uzyskać taką cenę a z pewnością zakupię go od razu u Was bez wahania. Jeśli nie, wybiorę niestety ofertę konkurencji, bo 350zł nie chodzi piechotą :( Sprawdzałem również po orach, czy jest to sklep ZiBi i tak właśnie jest, dlatego też mam nadzieję, że zgodzicie się na moją ofertę a ja będę mógł cieszyć się nowym zegarkiem. Zegarek chce zakupić jutro, więc na czasie też zależy mi.

Serdecznie pozdrawiam i czekan na odpowiedź z niecierpliowścią,
Łukasz.
Edytowane przez Pirzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he, Pirzu z tym tekstem do TT - negocjuj cenę ... mnie rozbawiłeś  :D  :lol:   :P

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he, Pirzu z tym tekstem do TT - negocjuj cenę ... mnie rozbawiłeś  :D  :lol:   :P

O co chodzi... ? :( XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi... ? :( XD

To po prostu czysty biznes, tak jak napisał Kornel91, wklejasz link i ot tyle  :) .

Historia o pasjonacie zegarków i braku kasy ich nie ruszy  ;) . Jak będą chcieli sprzedać to z odpowiednim zyskiem dla siebie zaproponują ... i tyle  :) .

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DOBRA DOBRA, korci juz mnie kilknac kup teraz... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym klikał. Za swojego zapłaciłem 1100 pln więc cena jest super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi