Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

A to fajnie wlaśnie o to mi chodziło... dzieki za odpowiedz. No wlasnie wiem że nie działa synchronizacja a o PS nie doczytałem. Szkoda że tak jest.

Romek od piatku jak przyjechał nie chce zejść z łapy coraz bardziej mi sie podoba i jest mega wygodny aż mi przez myśl przeszło żeby gwa.. sprzedać. No robi zegar robote... :)

Przydało by się policzyć ile jest sztuk na forum...

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie podpowiecie czy gdzieś dostanę takiego romka czy ubranko muszę kupić oddzielnie?

PJUbQck.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem znawcą ale to chyba osobny bezel dokupiony do negatywa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na czarny bezel założony na ten siwy w oryginale (foto na samej górze tej strony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to wygląda na negatyw przełożony do koperty z siwego modelu love earth and sea i bezel zmieniony na czarny czyli 3 zegarki połączone w 1.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie, to 3 w jednym. Koleś, który go złożył (FJ z WUS-a) tłumaczył, że bardzo podoba mu się GX-56-1A i chciał stworzyć jego Rangemanowy odpowiednik. 

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak też myślałem... no nic, zostaje brać niebieszczaka.

Dzięki wielkie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w Rangemanie jest opcja powrotu do ustawień fabrycznych, całkowity reset zegarka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w Rangemanie jest opcja powrotu do ustawień fabrycznych, całkowity reset zegarka?

Jako takiej opcji nie ma która by to zrobiła za jednym razem. Jeśli chodzi o kompas, barometr lub wysokościomierz to po kalibracji zawsze można przywrócić domyślne ustawienia fabryczne.

Całkowity reset jest możliwy tylko po wuciągnięciu akumulatora a to wiąże się z rozkręceniem zegarka co w przypadku zegarka z wbudowanym panelem słonecznym niema specjalnie sensu.

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2c0221809068401c1a03a390d0a27642.jpg266ef5ec662639275af68b28b0aa24e1.jpg

Nowe ubranko z oliwkowym paskiem.

Czy żółty lepiej z czerwonym paskiem?

Żółty bezel jest świetny

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem ciekawy mod z WUSa. Napisy chyba własnoręcznie zamalowane.

post-69446-1439470461,9432_thumb.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się podoba. Ciekawe czym zamalowali przyciski i czy nie będzie się ścierać.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyciski są oryginalne od gw-9430. Ubranko chyba od zwykłej wersji tyle, że pasek z karbonem i zamalowane napisy.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To całkiem fajnie i ładny wyświetlacz :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jarozlaw

Nie ;), po prostu tak mi się skojarzyło z tymi kolorami. Pamiętaj, że to tobie ma się podobać :)

Żółty pasuje, bo podkreśla sportowo-wyczynowy(?) charakter zegarka. Pasek osobiście bym zmienił, bo mnie oliwkowy nijak do żółci nie pasuje. Ale co człowiek, to opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zakładam czerwony dla porównania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To całkiem fajnie i ładny wyświetlacz :)

Teraz zastanawiam się czy warto przerobić tak mojego żółtka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest moja wakacyjna wersja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jest ładniej niż z zielonym paskiem choć wyszło trochę zabawkowo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie bardzo kolor tego pask podoba. Ja wole w jednym kolorze....

Długo czekałeś za paskiem i bezelem??

Też chce zamówić ten kolor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi