Waldzior 3227 #3151 Napisano 10 Września 2015 Dzięki, ale jeszcze go nie mam.W przyszłym tygodniu będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3152 Napisano 10 Września 2015 Rozumiem no ja też będe miał nowego g koło środy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3153 Napisano 10 Września 2015 Wprawne oko zauważy, że to nie jest standardowy niebieski Negatyw do codziennego użytku to porażka, przynajmniej dla mnie... ale w tym niebieskim, który na obecną chwilę ma przeznaczenie wyłącznie do sportu i głównie służy jako stoper na dworze to mi nawet nie przeszkadza. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3154 Napisano 10 Września 2015 Da sie wytrzymac z negatywem, nie jest tak zle a ja zrobilem cos co zawsze neguje tj. Wciskanie przyciskow pod woda ale przycisk A w romanie mi glosno chodzil tak pstrykal wiec powciskalem go pod kranem i minelo Uważaj co piszesz, potencjalni kupcy czytają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #3155 Napisano 11 Września 2015 (edytowane) O kurcze, Tomaliusz masz rację Edytowane 11 Września 2015 przez barteq891 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3156 Napisano 11 Września 2015 barteq891 czemuż pozbyłeś się blue romka, co nie grało? Przecież mocno Ci się podobał... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #3157 Napisano 11 Września 2015 barteq891 czemuż pozbyłeś się blue romka, co nie grało? Przecież mocno Ci się podobał...Wiesz co, nie była to kwestia koloru tylko cały czas jakoś próbuję przyzwyczaić się do Romka, tak jak pisałem wcześniej to moja 3 i ostatnia próba z oliwką, jeżeli przyzwyczaję się to oczywiście zostaje ze mną Tak wracam do tego modelu bo jednak technologicznie i cenowo to aktualnie nie ma konkurencji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3158 Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Mam podobne odczucia do Romana jak barteq891, fajny zaawansowany zegarek w przystępnej cenie który nie chcę dobrze "usiąść" na mojej witce .Co prawda ja tylko przymierzałem (trzykrotnie) to może warto byłoby kupić i ponosić na siłę .Z drugiej strony jak jakiś zegarek na dzień dobry mi nie podszedł to już później tak zostawało .Chyba sobie ubzduram takie wyjście:- jak u barteq891 podejdzie i zostanie to kupię i będę nosił dłuższy czas na próbę .Wszystko w Twoich rękach Edytowane 11 Września 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3159 Napisano 11 Września 2015 Co prawda ja tylko przymierzałem (trzykrotnie) to może warto byłoby kupić i ponosić na siłę .Z drugiej strony jak jakiś zegarek na dzień dobry mi nie podszedł to już później tak zostawało .Kiedyś w sklepie mierzyłem Romana i G-9300, od razy czułem, że Mudman lepiej leży, ale finalnie i tak mam Romka bo Mud podczas użytkowania mi nie podszedł...Myślę, że warto ponosić na siłę codziennie przez tydzień/dwa i wtedy podjąć decyzję 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #3160 Napisano 11 Września 2015 Dzisiaj jak założyłem 5610 to dziwnie się czuję z takim maleństwem na ręku daje sobie ok miesiąca czasu na przyzwyczajenie się do Romana - chociaż wiem jedno, jak sprzedam to za jakiś czas znowu mi wróci chęć zakupu Więc lepiej już chyba zostawić go, i dopełniać innymi kolekcję - dzisiaj np obieram gw-7900 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3161 Napisano 11 Września 2015 Mi Roman przypasował idealnie od pierwszego wejrzenia Aż drugiego dokupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3162 Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Miałem G-7900 białasa i czarnucha GW-7900 negatywny i powiem że skrzydełka są super, nawet na mniejszych nadgarstkach super się układa .Niby były OK ale jednak poszły w świat, też coś do końca mi nie leżały, chodź wygodne były .Z GW-M5610 mam tak samo, zaraz po założeniu takie maleństwo (po noszeniu nurków 45 mm.)ale po dniu mija i jest mega wygodnie . Edytowane 11 Września 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #3163 Napisano 11 Września 2015 Mi Roman przypasował idealnie od pierwszego wejrzenia Aż drugiego dokupiłem Waldzior, masz większy przegub od naszych chyba dlatego nie miałeś wątpliwości Miałem G-7900 białasa i czarnucha GW-7900 negatywny i powiem że skrzydełka są super, nawet na mniejszych nadgarstkach super się układa .Niby były OK ale jednak poszły w świat, też coś do końca mi nie leżały, chodź wygodne były .Z GW-M5610 mam tak samo, zaraz po założeniu takie maleństwo (po noszeniu nurków 45 mm.)ale po dniu mija i jest mega wygodnie . Miałem gw-7900 w negatywie ale poszedł do ludzi, teraz kupiłem w pozytywie. Skrzydełka robią robotę Dzięki nim ten rozmiar jest nieodczuwalny na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3164 Napisano 11 Września 2015 A ja po krótkim czasie pobratałem się z Romkiem 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3165 Napisano 11 Września 2015 ... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3166 Napisano 11 Września 2015 kamilspider, przypomnij ile masz w nadgarstku? 17,5 cm.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3167 Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Kamil, jak to jest, że mają różne wykresy ciśnienia? Jeden był noszony a drugi leżał? Edytowane 11 Września 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3168 Napisano 11 Września 2015 Jakoś tak właśnie 17,5... a co? Wiedziałem, że ktoś o to zapyta, z podejrzeniem na Ciebie Tak, dokładnie. Czarnuch do pracy zabierany, a niebieski, tzn standardowy przed przebraniem leżał odkąd tylko go mam. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3169 Napisano 11 Września 2015 Zdjęcie mnie troszkę zaskoczyło (pamiętałem że właśnie chyba z 17,5 cm.) bo wygląda u Ciebie super .Ja trochę urosłem (7 kilo ) i dobiłem do 18 cm. a u mnie aż tak dobrze to nie wygląda .Jak wcześniej pokazywałeś Gulfmastera i GW-A1100 to były minimalnie za duże na Ciebie a Roman leży idealnie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3170 Napisano 11 Września 2015 Tomaliusz, kupuj Romana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3171 Napisano 11 Września 2015 Tomaliusz, kupuj Romana No zobaczymy bo takimi zdjęciami mnie przekonujecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #3172 Napisano 11 Września 2015 Ja odkąd mam Romka to vostoka założyłem tylko raz. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3173 Napisano 11 Września 2015 Hehe, Tomaliusz kupuj A co myślicie o tych moich modach? Ten czarnuch w pozytywie jest ok czy lepszy zwykły classic i jak Wam pasuje ten niebieski z czarnymi czopkami i guzikiem? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #3174 Napisano 11 Września 2015 Mi niebieski nie podchodzi nawet po modach. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3175 Napisano 11 Września 2015 Ja odkąd mam Romka to vostoka założyłem tylko raz. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu TapatalkaJaki Vostok? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach