Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość davidofx

Najlepsza byla by farba modelarska matowa.

Wysłane z Galaxy Note 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze by była farba, którą można wetrzeć w te wgłebienia, tak by zetrzeć z innych miejsc na bezelu. Taka, która dłużej wysycha, żeby zdążyć to zrobić.

Na pewno jest taka, tylko nie powiem jak się nazywa :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam swojego Romka ale niestety pierwsza godzina zabawy z instrukcją i nie mogę tego okiełznać... Czas z zegarem atomowym różni się o 20 s nie woem czy tak ma być. Nie woem nawet jak zrobić żeby sam ustawił godzinę. Nie ogarniam jak narazie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój rangeman (zresztą jak większość) synchronizuje się w nocy 3:02 musisz włączyć poprostu tą funkcje lub wymusić synchronizacje ręcznie :) jeszcze przedtem musisz ustawić strefe czasową na BER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawiłem na BER zmieniła mi się godzina z 9 30 na 1 30 i ciągle mam L1 i ERR.. jakieś specjalne warunki muszą być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz szukać miejsca, gdzie złapie L3 lub zostaw na noc na parapecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Połóż na parapecie, albo wyjdź na balkon, odpal synchro ręcznie i połóż zegarek na jakieś 3 minuty.

Da radę :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz funkcje alarmu baro włączoną? Wtedy zegarek się nie ustawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No za 2 próba pojawiło się L3 i stoi narazie. A powiedzcie mi mam baterie na połowie czyli na M ile trwa pełne naladowanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak go wystawisz na pełne słonce to po jakiś 15-20 minutach powinno wskoczyć H ale jak go po tych np 20 minutach zdejmiesz ze słońca to pod koniec dnia może się okazać ze z powrotem wskoczy M. Żeby maksymalny poziom naładowania się utrzymał dłużej to wystaw go na godzinkę dwie na słońce.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Ustaw czas letni.

Wysłane z Galaxy Note 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem akurat pech chce ze dziś słońca nie ma... Udało mi się nastawić godzinę jest idealna. Jeszcze muszę rozpracowac termometr barometr jak skalibrowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mam ale w formie na kompa. Bo Romek jest z USA więc instrukcja chyna nie będzie po polsku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam swojego Romka ale niestety pierwsza godzina zabawy z instrukcją i nie mogę tego okiełznać... Czas z zegarem atomowym różni się o 20 s nie woem czy tak ma być. Nie woem nawet jak zrobić żeby sam ustawił godzinę. Nie ogarniam jak narazie

Tu piszesz, że bawisz się z instrukcją więc musisz wiedzieć w jakim jest języku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam naprawdę masz wszystko opisane i zachęcam Cię do przeczytania jej i ćwiczenia od razu na zegarku. Tylko tym sposobem dowiesz się wszystkiego o swoim zegarku i nauczysz jego ogsługi. W innym przypadku będziesz się pytał o wszystko a między innymi o to czy to normalne, że włącza Ci się stoper z ekranu głownego ;)

Nie mówię tego złośliwie. Naprawdę warto przeczytać instrukcję i pobawić się zegarkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację pytanie o wszystko nie ma sensu lepiej dowiedzieć i nauczyć się samemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czegoś nje znajdziesz, to pisz ;)

Jakby ktoś potrzebował instrukcji PL to pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jeszcze jedno pytanie. Czy w celu naładowania baterii na max kiedy nie świeci słońce naladuje się jeśli położę go do zapalonej lampki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi