TomcioMiki 64186 #15901 Napisano 24 Stycznia 38 minut temu, Sisqo napisał(-a): Pasek allegro -183 pln (smart) Bezel inter-watch.com - 74 pln (+18 pln kurier) mieli od ręki Ja bym chciał żółty pasek w jakiś normalnych pieniądzach ale nima 🥺🥺🥺 Ja mam żółty bezel i czarne śruby na lato 🤗🤗🤗 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64186 #15902 Napisano 28 Stycznia 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64186 #15903 Napisano 6 Lutego 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6372 #15904 Napisano 7 Lutego Piątek, piąteczek, piątunio 😁 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64186 #15905 Napisano 10 Lutego 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #15906 Napisano 11 Lutego 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64186 #15907 Napisano 11 Lutego 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64186 #15908 Napisano 11 Lutego 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38008 #15909 Napisano 13 Lutego 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11611 #15910 Napisano 13 Lutego W dniu 11.02.2025 o 11:42, TomG80 napisał(-a): Fajna wersja, a gdzieś mi chyba śmignął ostatnio na bazarku podobny. Nawet nie zdążyłem ceny zobaczyć, bo było po ptakach. Swojego chyba będę musiał wystawić, bo biedny leży w pudle i się tylko wygrzewa w słonku, a szkoda go. 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84876 #15911 Napisano 13 Lutego 4 minuty temu, tommly napisał(-a): Fajna wersja, a gdzieś mi chyba śmignął ostatnio na bazarku podobny. Nawet nie zdążyłem ceny zobaczyć, bo było po ptakach. Swojego chyba będę musiał wystawić, bo biedny leży w pudle i się tylko wygrzewa w słonku, a szkoda go. I ja ceny nie widziałem a to właśnie ten Tomek. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6372 #15912 Napisano 14 Lutego piątek, piąteczek, piątunio 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #15913 Napisano 14 Lutego Fajna wersja, a gdzieś mi chyba śmignął ostatnio na bazarku podobny. Nawet nie zdążyłem ceny zobaczyć, bo było po ptakach. Swojego chyba będę musiał wystawić, bo biedny leży w pudle i się tylko wygrzewa w słonku, a szkoda go. To właśnie ten z bazarku. Na zdjęciach ofertowych wyglądał gorzej, a na żywo jak przyszedł, to poza dojechaną szlufką paska wygląda całkiem świeżutko - miłe zaskoczenie. Bezel po kilku latach zrobił się luźny, ale nowy już zamówiony. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84876 #15914 Napisano 14 Lutego 2 godziny temu, TomG80 napisał(-a): To właśnie ten z bazarku. Na zdjęciach ofertowych wyglądał gorzej, a na żywo jak przyszedł, to poza dojechaną szlufką paska wygląda całkiem świeżutko - miłe zaskoczenie. Bezel po kilku latach zrobił się luźny, ale nowy już zamówiony. A te łuszczenie farby Tomek ?? Udało się to czymś oczyścić ? Mi się tak oryginalny pasek DCJ łuszczył ale fakt że kilka lat noszony zegarek był Jeszcze się trzyma ale leży w pudełku. Pasek oczywiście. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #15915 Napisano 14 Lutego A te łuszczenie farby Tomek ?? Udało się to czymś oczyścić ? (...)O jakim łuszczeniu piszesz? W moim nic się nie łuszczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84876 #15916 Napisano 14 Lutego 15 minut temu, TomG80 napisał(-a): O jakim łuszczeniu piszesz? W moim nic się nie łuszczy. Na zdjęciach w ogłoszeniu były tak jakby farba się łuszczyła przy napisach . 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #15917 Napisano 14 Lutego Na zdjęciach w ogłoszeniu były tak jakby farba się łuszczyła przy napisach .Dziś go nie mam na ręku, wieczorem sprawdzę i ewentualnie podrzucę fotki. Ale jak go czyściłem, to nic niepokojącego nie rzuciło mi się w oczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #15918 Napisano 14 Lutego (edytowane) Poniżej wrzucam parę fotek paska z różnych stron w dobrym świetle. Na moje oko nic się nie łuszczy, ale może to ja nie wiem, na co zwrócić uwagę. Jedyne, co dostrzegłem, to lekko przetarty nadruk grafiki na zielonym tle, gdzie to tło wychodzi na rantach paska na pierwszy plan, niedaleko mocowania paska do koperty jest to widoczne. Jednak nie nazwałbym tego łuszczeniem, tylko lekkim starciem nadruku. Najlepiej ten efekt widać na pierwszym i na piątym zdjęciu. Edytowane 17 Lutego przez TomG80 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64186 #15919 Napisano 18 Lutego 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster87bdg 0 #15920 Napisano 18 Lutego witam wszystkich, poszukuję zegarka GW-9400BTJ-8JR, czy jest szansa gdzies jeszcze gdzieś dostać nowy egzemplarz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6461 #15921 Napisano 20 Lutego 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11611 #15922 Napisano 20 Lutego Zerknąłem teraz z ciekawości na czerwony pasek do Romka, ja pierdziu 322 zł najtańsza opcja, a jest też za 650 zł na Alle. Świat naprawdę zwariował. 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64186 #15923 Napisano 20 Lutego 20 minut temu, tommly napisał(-a): Zerknąłem teraz z ciekawości na czerwony pasek do Romka, ja pierdziu 322 zł najtańsza opcja, a jest też za 650 zł na Alle. Świat naprawdę zwariował. Ja chyba do żółtego bezela na lato kupię zielony pasek , bo o żółtym można zapomnieć, no i cena znośna 🥺🥺🥺 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #15924 Napisano 21 Lutego 14 godzin temu, tommly napisał(-a): Zerknąłem teraz z ciekawości na czerwony pasek do Romka, ja pierdziu 322 zł najtańsza opcja, a jest też za 650 zł na Alle. Świat naprawdę zwariował. Ja od samego początku twierdziłem, że Roman jest niedoceniany 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11611 #15925 Napisano 21 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Sol napisał(-a): Ja od samego początku twierdziłem, że Roman jest niedoceniany Czyli mówisz, żeby wstrzymać się ze sprzedażą? Edytowane 21 Lutego przez tommly 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach