davcio333 0 #1 Napisano 6 Października 2013 Witam, Planuję w niedalekiej przyszłości zakupić zegarek z serii G-SHOCK. Waham się między dwoma modelami a mianowicie: CASIO G-SHOCK GA-100B-7AER i CASIO G-SHOCK GR-8900A -7ER. Ma ktoś z Was może któryś z tych zegarków i go poleca? Warte są swojej ceny? Jak jest z brudzeniem się tych oto zegarków ? Będą dobrze leżały na moim 17 centymetrowym nadgarstku ? Dodam iż cena obu tych zegarków na allegro jest mniej więcej taka sama. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #2 Napisano 6 Października 2013 Biały jak biały brudzi się Trzeba szczególnie o taki kolor dbać i spełnia w moim odczuciu rolę zegarka bardziej wizytowego niż do zadań specjalnych.17 cm. mam również i jak przymierzałem 8900 to odstawał pasek przy kopercie. GA jest jeszcze większy, nawet nie przymierzałem.Przed zakupem jakiegokolwiek zegarka warto przymierzyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach