Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Wojciech1500

Zegarmistrz Gliwice

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wojciech1500

Witajcie! Pragnę bardzo polecić szerszemu gronu p. Piotra Kołeczkę z Gliwic, mającego zakład na ul. Piwnej oraz zegarmistrza na ul. Mikołowskiej. Ci Panowie mają bardzo przystępne ceny i wysoki poziom usług. 

Zapraszam! Może komuś to pomoże.

http://zegarkiradzieckie.blogspot.com/2013/10/z-cyklu-poradnik-dla-poczatkujacego.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze jedyny dyplom jaki mam to za udział w ulicznym biegu ministrantów o puchar księdza proboszcza. Mistrzowskiego nie posiadam, a to chyba odzwierciedla mój poziom :unsure: ...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, ze odkopuje, ale podasz mi numery tych zegarmistrzow ? Oraz jak wiesz, to ktory sie w czym specjalizuje ;) Jasne, ze jeden robi to dobrze, drugi lepiej tamto. Czym oni Cie az tak przekonali ;p ? Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam 10.12.2014 roku mieszkańców miasta Gliwice i okolic na otwarcie nowego zakładu zegarmistrzowskiego:

Zegarmistrz Gliwice Pol-Time Adam Abramów

ul. Rybnicka 10 

44-100 Gliwice

tel. 506 962 650

Zakres wykonywanych usług

• Naprawy pogwarancyjne mechanizmów znajdujących się w zegarkach naręcznych, kieszonkowych, kominkowych, wiszących oraz stojących każdej marki, również bardzo starych ("antycznych")
  • Czyszczenie, konserwacja i regulacja mechanizmów zegarowych.
  • Wymiana szkieł (również istnieje możliwość dorobienia szkła z plexi o nietypowym fasonie)
  • Wymiana baterii
  • Wymiana pasków i bransolet
  • Skracanie bransolet.
  • Renowacja kopert i tarcz
  • Czyszczenie i polerowanie stalowych kopert i bransolet
  • Skup zegarków, mechanizmów, części,
Wysoka jakość usług oparta na doświadczeniu. 

Gwarancja na wykonane usługi.

Dodatkowe info na stronie: http://www.poltimegliwice.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JUŻ OTWARTE!!!

Serdecznie zapraszam wszystkich do zakładu zegarmistrzowskiego!!!

Zegarmistrz Gliwice Pol-Time Adam Abramów

ul. Rybnicka 10 

44-100 Gliwice

tel. 506 962 650

Zakres wykonywanych usług

• Naprawy pogwarancyjne mechanizmów znajdujących się w zegarkach naręcznych, kieszonkowych, kominkowych, wiszących oraz stojących każdej marki, również bardzo starych ("antycznych")
  • Czyszczenie, konserwacja i regulacja mechanizmów zegarowych.
  • Wymiana szkieł (również istnieje możliwość dorobienia szkła z plexi o nietypowym fasonie)
  • Wymiana baterii
  • Wymiana pasków i bransolet
  • Skracanie bransolet.
  • Renowacja kopert i tarcz
  • Czyszczenie i polerowanie stalowych kopert i bransolet
  • Skup zegarków, mechanizmów, części,
Wysoka jakość usług oparta na doświadczeniu. 
Gwarancja na wykonane usługi.

Dodatkowe info na stronie: http://www.poltimegliwice.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Adam Abramów z firmy Pol-Time zniknął razem z zegarkami swoich klientów :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ci historia...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zniknął, ja i mój Tata padliśmy ofiarą tego złodzieja. Przepadł nam kieszonkowy cortebert górniczy inna kieszonka no name i kilka poljotów. Przestrzegam, rozmawiałem z właścicielem sklepu gdzie wynajmował ten oszust pomieszczenie, jego tez okradł.

Z oszustem rozmawiałem raz telefonicznie, kłamie i zegarków nie odda. Wiem od właściciela sklepu, że poszkodowanych osób jest więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, moja przygoda z tym panem miała taki przebieg: 10 maja br wylicytowałem na znanym portalu aukcyjnym poljota, po jego otrzymaniu okazało się, że zegarek późni ponad 20 minut, mimo , iż w aukcji było napisane że jest w dobrym stanie i że został wyczyszczony i wyregulowany w jego zakładzie zegarmistrzowskim. Na drugi dzień, po rozmowie telefonicznej ustaliłem z tym panem, że zegarek odeślę na własny koszt w celu dokonania regulacji mechanizmu i że jak będzie wszystko w porządku to mi zegarek odeśle. Oczywiście zegarka już nie otrzymałem z powrotem, na telefony i e-maile nie odpowiada, jak tylko minie termin sporu w all to sprawę zgłaszam na policję

"Uwielbiam zapach napalmu o poranku."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.