kornel91 79077 #51 Napisano 8 Marca 2015 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #52 Napisano 12 Marca 2015 Bardzo odważne kolory! Czerwony do zaakceptowania, pasek suuuper! Ale ten zielony (seledynowy?), ach już widzę, to jakaś zabawa kolorami. Ale przyznam, że dziwnie wygląda ten Hamilton z paskiem w tak nietypowym kolorze. 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79077 #53 Napisano 12 Marca 2015 Masz rację ten seledynowy dziwny ale to tylko program graficzny. Mam już kolejny fajny pasek ale nie ma czasu na fotki póki co 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79077 #54 Napisano 12 Kwietnia 2015 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #55 Napisano 12 Kwietnia 2015 Ten pomarańczowy plastik mi tutaj nie pasuje ale reszta pasków ekstra. Świetnie tarcza sfotografowana, widać każdy szczegół 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79077 #56 Napisano 11 Października 2015 Dawno mnie tu nie było 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dimpas 0 #57 Napisano 28 Listopada 2015 Zegarek świetny, bardzo mi się podoba. Szkoda, że trochę za duży dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79077 #58 Napisano 28 Listopada 2015 Widziałem na nadgarstku 17 cm i leżał dobrze. Mimo L2L 54 mm to ma fajnie wyprofilowane uszy. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 4619 #59 Napisano 28 Listopada 2015 @Marcin: Cross-Wind na 17cm to jednak nie jest dobre rozwiązanie. O ile sam zegarek się ułoży, to jednak jest za duży co wpływa na wygodę noszenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79077 #60 Napisano 28 Listopada 2015 Może i tak ja mam 18,5 cm. Dla mnie to zegarek idealny. Tylko AR mi brakuje 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 4619 #61 Napisano 28 Listopada 2015 AR brakuje przy robieniu słitfoci zegarka Popatrz na to tak: jedno miejsce mniej do rysowania się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79077 #62 Napisano 31 Grudnia 2018 I tu się przypomnę. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrMarGol 0 #63 Napisano 31 Grudnia 2018 Dziś taki na oryginalnym pasku idzie ze mną witać nowy rok. Najlepszego "zboczeńcy". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79077 #64 Napisano 10 Lutego 2019 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach