Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Darecki

kompas na pasek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, czy ma ktoś doświadczenia w użytkowaniu takiego wynalazku? I ewentualnie kto lub gdzie w necie oferuje takie cuda 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że koledzy się nie zrozumieli. Czy chodzi o kompas, jako urządzenie z przymocowanym paskiem do założenia go na rękę, czy chodzi o kompas raczej mniejszych gabarytów, jako dodatek do paska od zegarka :?:

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o mały kompas mocowany na pasku właściwego zegarka np. G-SHOCKA 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, maksymalna szerokośc paska na który da się go założyc to 19mm. Co to, kompas damski??

Ja pamiętam takie starodawne paski skórzane z podkładką pod zegarek, z dziurą na pasku w której siedział malutki kompas. Taka bardziej atrapa, ale za to fajnie wyglądało :) Teraz juz chyba taki pasek z kompasem jest nie do kupienia...

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie o to mi chodzi :D ale niestety szerokość mojego paska to 22mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.