Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jaysonon

G-9300GB-1 albo GW-9300GB-1

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ogromną prośbę o pomoc jak bezpiecznie kupić zegareg g shock G9300GB lub GW-9300GB-1 który jest nie dostępny w tej wersji kolorystycznej, drugi model w ogóle niedostępny bez względu na kolory w Europie.

​Szukałem dużo i długo aż zdecydowałem się zapytać Was może ktoś miał ten problem co ja zapragnął zegarka który wg Casio nie jest wart sprzedaży w Europie ;)

Z góry dzięki za pomoc!!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.click-a-watch.com/best_price/casio-solar-powered-g-shock-black-wr-200m-mudman-watch-g-9300gb-1dr.html

Sklep znany i sprawdzony. Dwa razy kupowałem i wszystko było w porządku.

Natomiast ściągnięcie GW-9300GB z Japonii to jakieś 330-350 dolców. Moim zdaniem nie warto tyle dopłacać dla samego radia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto dodać że jest jeszcze carbonowy pasek... :) Seven dzięki za link robię konto i zamawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według opinii z jakimi się spotkałem, nie czuć żadnej różnicy w porównaniu do standardowego paska, dlatego nawet o nim nie wspominałem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seven a jak z gwarancja z tego sklepu obowiązuje w Europie? Jak to sie ma do jakichś napraw czy awarii ktos w Polsce honoruje w ogóle gwarancje. Czy ta producenta wystarczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia. Kupiłem u nich Seiko oraz Citizena i dostałem podbite międzynarodowe gwarancje, więc i z Casio powinno być tak samo. Nie wiem jednak jak jest z ich honorowaniem w Polsce - nie mam co do tego dobrych przeczuć, ale z drugiej strony szanse, że gwarancja kiedykolwiek będzie potrzebna, są nikłe. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nikłe ale wiadomo ze lepiej mieć niż nie mieć :)

Długo sie czeka na przesyłkę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem maila z tego sklepu ze wysłali zegarek 26 listopada to juz sporo czasu minęło zaczynam sie trochę martwić, miał ktos podobne przeboje z tym sklepem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę okres przedświąteczny, to jeszcze nic szczególnego. ;) Nie dostałeś numeru trackingowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinien być podany w mailu potwierdzającym wysyłkę - ma postać RE123456789SE. Jeśli nie ma to sprawdź na swoim koncie w sklepie:

My Account > View Order (w tabelce Recent Orders) > Shipments

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej szwedzkiej stronie jest napisane ze wysłano z Singapuru nie wiadomo gdzie kiedy i czym nic nie wiadomo. Jest tez napisane ze status paczki nie był odświeżany przez ostatnie 10 dni roboczych- RE629011893SE to ten nr jak możesz to zobacz moze coś wiecej wywnioskujesZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest w porządku - paczka 26 listopada opuściła Singapur. Aktualizacja statusu nastąpi dopiero, gdy dotrze do Sztokholmu - przy moim ostatnim zamówieniu trwało to 3 tygodnie, więc lada dzień powinna dolecieć. :)

Sprawdzaj tutaj: http://www.posten.se/en/Pages/Track-and-trace.aspx?view=item&itemid=RE629011893SE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mnie uspokoiłeś, trochę ;) dzięki wielkie za pomoc moze kiedyś ja bede w stanie komuś podpowiedzieć mądrzejszy o ta wiedzę :) ale faktu nie zmienia ze czekam juz tak długo i napięcie sięga zenitu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.