Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

polak.krk

Części do zegarków Zodiac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy zna ktos sklep. ktory serwisuje zegarki Zodiac? Poszla mi uszczelka w moim Z05505 a w miejscu w ktorym mieszkam zegarmistrz nie ma pojecia, wiec sam musze znalezc i kupic. Prosze o pomoc, najlepiej sklep/serwis w Polsce badz w Europie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki! Wyslalem zapytanie. Znalazlem jeszcze jakies 2 inne co moglyby miec takie czesci ale chyba kiepsko bedzie. Czy znacie jakis serwis Zodiac w Europie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie maja tam czesci. :(

Nikt nie pomoze? Czyli kupujac zegarek marki Zodiac i przy peknietej uszczelce nie mozna go w Polsce nigdzie naprawic? :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w wawie sprawdzonego zegarmistrza, który niejednego Zodiaka postawił na nogi. Jeśli interesują Cię jego namiary - pisz na PW. Sam po przeprowadzce siedzę we Wrocławiu, a Zodiaki nadal wysyłam do wawy ;)

Kurier za 15pln i taki sam koszt odbioru, ale zazwyczaj wysyłam mu parę tematów naraz.

Pozdrawiam,

Przemek

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z nieba mi spadasz bo juz tracilem wiare na naprawe tego przed swietami! :(

Niestety nie jestem w Pl ale mam nadzieje, ze ten zegarmistrz pomoze. :)

Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w wawie sprawdzonego zegarmistrza, który niejednego Zodiaka postawił na nogi. Jeśli interesują Cię jego namiary - pisz na PW. Sam po przeprowadzce siedzę we Wrocławiu, a Zodiaki nadal wysyłam do wawy ;)

Kurier za 15pln i taki sam koszt odbioru, ale zazwyczaj wysyłam mu parę tematów naraz.

Pozdrawiam,

Przemek

Jeśli to aktualne - czy mógłbyś mi podesłać namiary zgubiłem śrubkę od paska i nie mogę nosić by nie zgubić zegarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Napisz do niego lepiej na prv. Namiarow na tego zegarmistrza niestety nie otrzymałem. Powodzenia

Wysłane z mojego GT-I9192 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Jareckys
      Cześć. Znalazłem na allegro ciekawy zegarek marki zodiac. Jestem ciekaw czy jest wart swojej ceny i czy faktycznie jest oryginalny. Z tego co czytałem na tym forum sprzedawca zegarki17 lubi podkoloryzować opisy aukcji więc byłbym szalenie wdzięczny za Wasze opinie. Ponizej link do aukcji: 
      https://allegro.pl/oferta/klasyczny-meski-zodiac-lata-40-te-bialy-kruk-9846629785?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
    • Przez Bony
      Cześć,
      Szukam kogoś z doświadczeniem przy pracy z modelami astrographic z układem wskazówek typu mystery dial. Mam Dwa egzemplarze NOS które wymagają przejrzenia i smarowania.
      Z góry dziękuje za pomoc:)

• Przez rafalczapa
    • Przez rafalczapa
    • Przez rafalczapa
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.