igory76 42 #1 Napisano 6 Stycznia 2014 jak wam się podoba takie połączenie Speedmaster plus handmade Cordovan? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #2 Napisano 6 Stycznia 2014 Bardzo fajny pach i widać,że porządnie zrobiony - moim zdaniem pasuje do twojej Omesi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smyr 12 #3 Napisano 6 Stycznia 2014 Ja osobiście widziałbym tam przeszycie białą nicią, ale paseczek całkiem ładnie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #4 Napisano 6 Stycznia 2014 Bardzo fajny pach i widać,że porządnie zrobiony - moim zdaniem pasuje do twojej Omesi Ja osobiście widziałbym tam przeszycie białą nicią, ale paseczek całkiem ładnie pasuje. dziekuje za mile slowa co do paska moja robota robilem kilka podej do paska na ten zegarek ale nie pasowalo nic i ladowal na metalu ale ten mi sie zrobil bardzo ladnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #5 Napisano 6 Stycznia 2014 Moim zdaniem fajnie wyszło tylko ta klamerka jakaś uboga . Proszę wrzuć jakieś fotki nadgarstkowe tej omegi na tym pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #6 Napisano 6 Stycznia 2014 później wrzucę zdjęcia a klamerka sygnowana omega 16mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #7 Napisano 6 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7409 #8 Napisano 9 Kwietnia 2014 połączenie wg mnie BAJER - coś innego niż się widzi na co dzień :] gratuluję pomysłu. Jak dla mnie lepiej prezentuje się OMEGA, ale tylko troszkę - przez te przeszycia czerwone 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach