kot~ 0 #1 Napisano 21 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomirek 9 #2 Napisano 21 Sierpnia 2009 śliczna ta Sławka. Gratuluję iście kociego refleksu W związku z tym, że ją sprzątnąłeś mi sprzed nosa to na poprawę humoru kupiłem sobie Vettelowskiego Edifice'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #3 Napisano 21 Sierpnia 2009 Aleś ładnie obfocił moją byłą Sławkę Olusiem 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4434 #4 Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja też chciałem tą sławę , maro wiesz może gdzie takie można znaleść lub inaczej pod jakimi słowami kluczowymi szukać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #5 Napisano 21 Sierpnia 2009 Bladego pojęcia nie mam. Była kupiona dawno, dawno temu w sklepie. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TowRoupas 0 #6 Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja nie bede inny Tez chcialem ta slawe Gratuluje posiadaczowi i prosze o info w razie gdybys sie musial (albo chcial) rozstac Pewnie marne szanse ale jak cos jestem 1 w kolejce W necie jej nie ma nigdzie... Same CJABY divery 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #7 Napisano 28 Sierpnia 2009 czy to stara Sława czy nowa, nie ma znaczenia, ich design mnie poprostu zachwyca! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach