Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rproch

Wizyta w Moskwie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość yasiooo

Ta lodówka, to od teraz chyba nowy Św. Graal będzie :mellow: Ciekawe to, co napisałeś - że ceny i wybór podobne jak w Polsce. Pocieszające, że i u nas, na miejscu można się całkiem dobrze zaopatrzyć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest między innymi odpowiedź, o możliwość spadku cen zegarków w Polsce :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-3124-0-23213400-1331340302.jpg

post-3124-0-26975000-1331340301.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rproch jak masz więcej zdjęć z wystawy to wrzuć - z chęcią zobaczę co jeszcze wyprodukowali na przestrzeni lat.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rproch a za tą lodóweczkę to ile wołali?? Będziesz jeszcze kiedyś w tamtych stronach?? :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ritter

rproch Napisano dziś, 00:50

Urządzenie do liczenia logartymów...

Konkretniej to suwak logarytmiczny tylko, że w postaci okrągłej. Fajny sprzęt na którym można policzyć prawie wszystko a przynajmniej

bardzo wiele. Przy odpowiedniej wprawie liczy się na tym szybciej niż na kalkulatorze a poza tym rozwija magiczną w obecnej szkole

umiejętność algorytmicznego myślenia. Coś w rodzaju szachów na czymś co przypomina linijkę lub zegar.

Na znanym portalu aukcyjnym widziałem go raz przez ostatni rok i tani nie był.

Bardzo trafny kolekcjonerski zakup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rproch jak masz więcej zdjęć z wystawy to wrzuć - z chęcią zobaczę co jeszcze wyprodukowali na przestrzeni lat.

Więcej nie mam. Bałem się że za robienie zdjęć w strategicznym zakładzie produkcyjnym wyślą mnie na Kołymę

Rproch a za tą lodóweczkę to ile wołali?? Będziesz jeszcze kiedyś w tamtych stronach??

Nic nie wołali bo to egzemplarz muzealny. Pewnie jeszcze w tym roku tam pojadę - ale tym razem odwiedzę I Fabrykę Zegarków.

Na znanym portalu aukcyjnym widziałem go raz przez ostatni rok i tani nie był.

Na warszawskim Kole jeden gość już od wielu miesięcy próbuje go sprzedać za 80 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....

Na warszawskim Kole jeden gość już od wielu miesięcy próbuje go sprzedać za 80 zł.

Jeśli stan jest porawny (mechanika sprawna i wyglad rozsądny) to moze poroszę o kupno i przesyłkę jeśli by Ci się chciało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś obiła mi się o uszy wiadomość, że Sława już nie produkuje mechanizmów tylko składa w całość to, co zostało jeszcze na magazynach, ale na 100% pewne to nie jest. Robert, bardzo fajne zdjęcie, był może w tym sklepie Kosmonawigator ?

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmonawigatora nie widziałem, ale też się za bardzo nie przyglądałem bo mnie współczesne zegarki nie rajcują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkretniej to suwak logarytmiczny tylko, że w postaci okrągłej.

uściślając do spirala logarytmiczna, która nie jest super dokładna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.