Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Iko

Forum przeglądane na telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie są tu też tacy entuzjaści zegarków i tegoż forum, którzy od czasu do czasu przynajmniej przeglądają forum na komórce.

Otóż problem polega na tym, że na stronie głównej zakładka z prawej z tymi nieszczęsnymi nowościami "zachodzi" na część główną forum uniemożliwiając np. identyfikację ostatniego postu i przejście do tegoż.

Kiedyś tego nie było, ale w ogóle to przed wojną panie to było lepiej... ;)

czy możemy naprawić ten ewidentny błąd?

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie! Ja tez czesto na komorce ogladam forum i nie dziala jak nalezy. dodatkowo na konsoli PS3 tez nie wszystko da sie kliknac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałbym specjalnie reklamować ale polecam Operę Mini. Mam wersję 4.2, piszę tego posta i nie stwierdzam problemów, podobnie jak z innymi popularnymi stronami.

Myślę, że szybciej zainstalować Operę jak czekać na zmiany na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam.

Używam czasami Opery Mobile oraz Mini i problemy z przeglądaniem forum nie występują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często używam telefonu do wejścia na forum. Nie mam żadnych problemów. Opera mini na Nokii E71 i IE na HTC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.