Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

cuda

Z odzysku

Rekomendowane odpowiedzi

No a co chcesz o tym mysleć? Każdy sposób jest dobry, zeby zarobić parę groszy. Nie chciało mi się przegladać całej oferty, ale te z pierwszej strony w zupełności wystarcza. Jesli ktos lubi kicz, to własnie jest kwintesencja. Choć może to być "kicz oryginalny" :-) Z rubinowymi srubkami :)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a co chcesz o tym mysleć? Każdy sposób jest dobry, zeby zarobić parę groszy. Nie chciało mi się przegladać całej oferty, ale te z pierwszej strony w zupełności wystarcza. Jesli ktos lubi kicz, to własnie jest kwintesencja. Choć może to być "kicz oryginalny" :-) Z rubinowymi srubkami :)

Oj, kicz to mocne słowo. :)

Może lepiej, że dokonały żywota w ten sposób, niż na śmietniku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może lepiej, że dokonały żywota w ten sposób, niż na śmietniku?

A to zapewne tak.

Na zabawny prezent, dla "bajeru", na spotkanie zegarkomaniaków - w zasadzie, czemu nie...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to zapewne tak.

Na zabawny prezent, dla "bajeru", na spotkanie zegarkomaniaków - w zasadzie, czemu nie...

No pewnie. Przecież nikt nie twierdzi, że to dzieła sztuki. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tego nie założył, jak to ktoś określił: kicz.

Jeśli ktoś chce podkreślić spinkami swoje zainteresowanie zegarkami to sporo marek wypuszcza całkiem ładne spinki. Mam spinki Breguet i Patek ale tam powiązanie jest ukazane w szczególe i wygląda to całkiem ładnie na mankiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prace tego projektanta znam, sama czesto zagladam na pakamere. Mysle ze wpisuja sie calkiem sympatycznie w nurt steampunk.

Moi drodzy maniacy, nie mozecie zapominac ze wiele kobiet (bo to one glownie stanowia target takich galerii) szuka czesto czegos, co bedzie zaskakujace i inne od bizuterii oferowanej przez duze firmy.

Troszke takich ciekawostek mozna znalezc w googlowskiej grafice

http://www.google.pl/images?hl=pl&safe=off&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=steampunk+watch&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

niektore projekty sa naprawde swietne :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tego nie założył, jak to ktoś określił: kicz.

Jeśli ktoś chce podkreślić spinkami swoje zainteresowanie zegarkami to sporo marek wypuszcza całkiem ładne spinki. Mam spinki Breguet i Patek ale tam powiązanie jest ukazane w szczególe i wygląda to całkiem ładnie na mankiecie.

Kicz?

9903BB.jpg

Taaaa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pochwalę się - takie coś popełniłem sobie ostatnio (przy wsparciu znajomej zajmującej się biżuterią z żywicy). O wiele praktyczniejsze niż "goły werk" z doklejonym zapięciem - nie brudzi (ani siebie w środku, ani koszuli), nie zahacza i nie uszkadza materiału. Efekt soczewki nadaje pięknego wyglądu całości. ;)

post-36237-0-13455300-1387532905_thumb.jpg

post-36237-0-07835000-1387532914_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Ekhm... ostatnio sam pokazywałem swoje projekty ze "starych trupków"

Tyle, że ja mam troszkę inne podejście do tematu niż te pod przedstawionym linkiem. Kilka przykładów:

IMG_20131207_232848.jpg

IMG_20131117_235327.jpg

IMG_20131208_001356.jpg

IMG_20131212_204925.jpg

IMG_20131217_205927.jpg

IMG_20131217_205630.jpg

Nie wiem... może Artur też określi to jako

Jesli ktos lubi kicz, to własnie jest kwintesencja. 

ale wielu osobom się to podoba. Ja z kolei wiem ile pracy włożyłem w każdy projekt, bo w moim przypadku nie sprowadza się to do nawleczenia na bigle, czy sznurek (mam nadzieje, że to widać)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekhm... ostatnio sam pokazywałem swoje projekty ze "starych trupków"

Nie wiem... może Artur też określi to jako

ale wielu osobom się to podoba. Ja z kolei wiem ile pracy włożyłem w każdy projekt, bo w moim przypadku nie sprowadza się to do nawleczenia na bigle, czy sznurek (mam nadzieje, że to widać)

Oj, tam! Wtedy byłem ponad trzy lata młodszy, to i osądy ostrzejsze. ;)

Poza tym co innego komercja, a co innego hobby.

Twoje są fajne, a spinki zegarkowe kiedyś dostałem, choć nie zamawiałem. ;)

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

O patrz... Nie zauważyłem, że taki stary wątek kolega Jurand odgrzebal :) mało postów, ostatni sprzed paru godzin, linki działają - myślałem ze temat swiezynka :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.