Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

winguardian

Cóż to jest za omega?

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdzie nie znalazłem informacji na temat takiego modelu omegi.

Bo taki model nie istnieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmieszczenie tarcz chronografu wskazuje na chiński mechanizm..

Wg mnie to nie żadna nowość tylko zwykły szmelc!

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ręce opadają B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO łomega chińska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mało się znam i troszkę dziwi mnie fakt, że nikt z was nie rozpoznaje tego modelu, a to jest bardzo popularny model OMEGI, bardzo często spotykanych jako środek płatniczy, który oferują biedacy, którym własnie skończyło się paliwo i potrzebują 100 euro na zatankowanie, a taką OMEGę dają w rozliczeniu. Najczęściej można wymienić 100 Euro na taką oryginalną omegę przy głownych węzłach komunikacyjnych europy zachodniej B)

czasami mogą dodatkową dorzucić złoty sygnet mają też inne modele Pateka, Rolexa, Braitlinga i najnowsze zegarki Lange&Sohne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pateka

ło matko B)

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ło matko B)

Za błedy w nazwach zegarków bardzo przepraszam, nie jest to celowe ani zamierzone po prostu brak wiedzy z mojej strony.

Dodam jeszcze, że tak korzystnej wymiany można dokonać najczęściej od osób które nachalnie próbują nas zatrzymać, są dobrze ubrane i zaparkowany mają jakiś eksluzywny lub sportowy samochód.

Całe szczęście, że znajomy jubiler dość często pokazywał mi jak rozróżnić biżuterie ze złota od tej podrabianej więc po kilku takich probach wcisnięcia mi złotego sygnetu zawsze dostawałem na rękę podobny super zegarek, a że na tym się znam to wolałem sobie okazję odpuść. Teraz już się nie zatrzymuje jak mi podobne osoby machają.

Może kolega nam zdradzi za ile chciał sprzedać szwedzki sprzedawca to cudo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.